Acelya4 Doktor decavit ve devit3 damla verdi kullanan arkadaşlarım varsa bilgi verebilirmisiniz özellikle devit 3 damlayı nasıl kullanıyorsunuz
Mihrimah41 Acelya4 ekmeğe 9 damla damlatıp her gün ye. Suya da damlatabilirsin ama ekmek gibi kuru bşy daha iyi oluyo
Gok-Cag-26 Acelya4 bana da doktorum decavit vermişti ama en nadir yan etkisi olan alerjik reaksiyon oldum. Tüm vücudum kabardı ve kaşıntıdan duramadım 🙄 mecbur bıraktım.
okroya Banada verdi ama ben kullanmıyorum zaten hava güneş en iyi d vitaminini güneşten alırsın ilaç kullanma dedi doktorum. Ama yine de kullanmak istersen sen bilirsin güneş kadar etkili olmaz dedi :)
Prensesimm77 Gok-Cag-26 banada baştan alerjik yaptı heryerim kabardi kaşıntıdan duramiyodum ama ilaci kullandikça tekrar olmadi bünyem alışti galiba kullanmaya devam ediyorum
Sumru Acelya4 devit3 damlayı günde 15 damla olacak şekilde ekmeğe falan damlatmayın direk ağzıma damlatıyorum canım
Edsn Ben bir.çorba kaşığı kadar meyve suyuna 12 damla falan damlatıp yutuyorum böylece yağ tadını almıyorum