SmyySyl Busra evet ilk bebeğim canımm, amin inşallahh 😍 bakalım 14. haftasındada saklamaya devam edicek mi merakla bekliyorum🙈
Nesli1509 FatmaSalamBayram ooo baya yakınız bende 11 hafta 3 gün pazartesi ikili testim olucak belki ultrasonda bizimki de belli olur bak heyecan yaptım simdi 😍
ece123 Banada doktorum 12 haftalıkken kıza benziyor dedi.13 haftalıkken kontrole gittim erkek dedi kesin hatta çıkıntının resmini çekti🤔inşallah değişmez.Aklım şuan çok karıştı herkese söyledik erkek diye🤭🙈
Figen SmyySyl bana da doktorum aynı şeyleri söyledi bacakları kapalıydı ve hareketi daha azdı kıza benziyor dedi 🙏🏻😊
SmyySyl Figen evet bana da hareket etsin diye ugrastim ama hareket etmiyor kımıldamak istemiyor hic dedi🙂 tabi rabbim saglıklısını versin ilk cocuk kızda olur erkekde sağlıklı olsunda🙂
Figen SmyySyl amin canım aynen öyle rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm bebişlerimizi 🙏🏻😍
Bhr34 SmyySyl canım kontrole gitmeden önce çikolata ye dün kontrolde benmkide hiç oynamıyodu doktor çikolata ye bidahakine dedi.bugün tarama testine gittim çikolata yemiştim baya içerde taklalar atıyodu 😂
Gizem0106 SmyySyl 12.haftada ultrasonda bir ara bacağını açıp kapatmış bu ultrason görüntüsüne göre kız dedi.16.haftada acil doktoruna gitmiştim kendi doktorum izinde olduğu için,oda iki kere baktı kesin erkek dedi
Tubistftf FatmaSalamBayram Benim de tam 12. Haftada erkek dedi ve su an 17. Haftadayız yine erkek dedi değişmedi
Ahmetasafmomms FatmaSalamBayram bizde de 13 de erkeğe benziyo demişti ama bellide olmaz demişti taaa ki 20 de gösterdi kendini beyfendi 👍🏻😍😁
HazelBaskal Bana 12.haftada %100 erkek dedi ozeldeki doktorum 17 de devletteki doktorum da onayladi 👼🤗suan 19+3uz🙏
aon9161 FatmaSalamBayram canım bende 15te gördüm cıkıntıy hatta bariz pipiydi ama 18de kız oldugunu öğrendik.. ☺
1PrensAnnesi FatmaSalamBayram şimdiden hayırlı olsun oğluşunuz 😍 erkek kolay kolay dönmez bende 12+3 de erkek öğrenmştm ve hala erkek💕
1PrensAnnesi FatmaSalamBayram bide şu kan değişim zamanına göre cinsiyet tahmininin daha yanıldığını görmedim ordan da öğreneblrsnz😍
ebrucan 1PrensAnnesi o nasıl oluyor kan değişimi az önce bi arkadaş alyansla baktı kız dedi Çin ve Rus takvimi erkek meraklardayım 😀