_elsamm1 Merhaba güzel anneler ve anne adayları 🥳 Daha 23. Haftadayım sizce biberon almalı mıyım ve avent önerir misiniz , cam mı almalıyım plastik mi sizce ? Yardımcı olursanız sevinirim 🌸
Merve-97 _elsamm1 ben 24 haftadayım ilk oglumda ilk sütüm coktu sagmayı akıl edemedim birden kesildi smdı onunla ve emzırerek vermeyi düşünüyorum yeni aldım bende pp olandan cam cok kırılıyor okdr paraya yazık az degl
Betim _elsamm1 biberon avent ikili can seti aldım , ayrıca süt sağma pompasının içerisinde de lansinohun biberonu var plastik kullanıyorum şu an.hepsinden memnunum. Ayrıca emzik olarak da Avent ultra air bebeğim tuttu onu da tavsiye ederim .☺️
Nuriiiiii Cam kullanımı zor ağır oluyor kırılma ihtimali de fazla, o yüzden plastik almanı öneririm ( kullanmadıgım tarz biberon kalmadı:)))
_elsamm1 Gunsss avent için hep akıtıyor diyorlar doğru mu sizce ben iyi kapatamadıklarını düşünüyorum nedense kullanmadım ama :)
Merve-97 _elsamm1 ben indirimde jokerden 45 tiye 260 ml aldım Bı kucuk Bı buyuk bence gereksiz kucuk alsam sonra buyuk alıcm
fosforlukalem _elsamm1 bir anticolic aldım o pp. Cam olandan da bir büyük bir küçük aldım. Sarılıktan dolayı mama takviyesi kullanıyoruz. Anticolic biberon iyi oluyor. Biraz daha büyüyünce normal biberona geçeceğim