Minikoocum Gizemylmz1 kusma oluyor mu his mi yoksa bende kusma hissi var hep ama kusamıyorum sizde nasıl
Minikoocum Cyneem kusma cokmu sadece bulantı hissimi ben sabah kalkıyorum bulantı hissiyle gece yatıyorum o hisle ama kusma yok mahvediyor beni sizde öylemi
Cyneem Minikoocum bulantı hissi canım sadece. Ama her zaman da olmuyor bir gün iyiym bir gün kötüyüm. Yağlı ve baharatlı yememek lazımmış. Bi de çok fazla yememek gerekiyormuş az ve sık yersek düzelir gibime geliyor. Öğreneceğiz bi süre böyle yaşamayı:))
yasemin333 Gizemylmz1 prilama başladım ama kusmamı kesti sadece bulantım hala devam ediyor sabahtan akşama kadar sürekli midem bulanıyor ve çok kötü hissettiriyor bulantıyı unutmak için uyumak istiyorum sürekli
Gizemylmz1 yasemin333 Doktor bana da verdi prilam başlasam mı ki bende bulantıyı kesmeyecekse pekte anlamı yok gerçi de napacağımı şaşırdım bi gün wuaw bugün çok iyi hissediyorum ertesi gün uyanıyorum benden kötüsü yok
yasemin333 Gizemylmz1 valla ben de bilemedim her sabah uyanır uyanmaz sarı acı su kusuyordum çok zor çıkarıyordum haptan sonra azaldı kusmam.Şimdi de kussam midem biraz rahatlar mıydı sanki diyorum.Hayattan soğudum resmen 🙄
Gizemylmz1 yasemin333 Benimde kusunca boğazımda bir ağrı oluşuyor sebebini bilmiyorum sanırım zorlandığı için
Birminiginannesi Gizemylmz1 kabızlıga zeytin yagı cok iyi ama hamileyken icilirmi bilmiyorum bide bol ılık su