Hilalsny 38Seher allahim hepimize hayirli doğumlar versin canim. Cok heycanliyim esya almak icin her gun bakiyorum bakip almayincada indirimleri kaciriyorum diye uzuluyorum 😂
Birminiginannesi Heyecandorukta kucuk şeylerin markasına bakma bence yemek ihtiyaca markaya önem ver bide ikisi orta renk al ben oyle yapıyorum gri yapıyorum erkek hissediyorum belkide o yuzden🤭🤭 hemde 2.yedee kullanırım
momteacher 16haftalık olduk, hiç bişe almadım daha, ayrıntılı ultrasondan sonra başlarım yavaş yavaş ☺️ Büyük araç gereçler oğlumdan var, kızımız olcağı için kıyafet, banyo malzemeleri falan
aysenurzgr hulya_1919 sanırım oğlunuz var belki kuz olur mu diye bekliyorsunuz detaylıyı bende de iki oğlum var bende detaylıyı bekliyorum alışveriş yapmak için belki döner diye 😅
hulya_1919 aysenurzgr yok benim ilk çocuğum olacak erkek kesin ☺️ Ama erken geliyor şuan o yüzden dün doktora gittik kesin erkek dedi pipiyi görünce ikna oldum 😀 internetten Üzerinden bakıyorum indirimli gördüğüm şeyleride alabilirim
MeLy90 25 şubat gibi gözüküyor benim de. Cinsiyet saha öğrenemedim ama unisex şeyler alıyorum. Biraz tulum ve zıbın aldım sadece 🥰
zynb_ozkn Heyecandorukta benimde 13 şbat görünüyor canım dün iki zıbın eldiven ve şapka aldım sadece ☺️daha da bişey almadık ve ağız bezi aldım
Busra06cnar Heyecandorukta bende 19 haftayı tamamlıyorum doğum kışa şuan genelde yazlık kıyafetler var mağazalarda diye daha başlamadım araştırma aşamasındayım en çok memnuniyet olan şeyleri not ediyorum 🙈 sadece mama sandalyesi ve araba koltuğunu aldım bikaçta bataniye ve hırka ördürmeye verdim çnkü 1.2 ayı bulabiliyormuş örülmesi. 25. Haftadan sonrada odasını tamamlamayı düşünüyorum bakalım😇
Beyra0212 Heyecandorukta 20-27 Şubat gözüküyor doğum nasipse. Çoğu şeyi aldık. Arabası beşiği kaldı sadece. Ben 7. Ayın sonunda hersey hazır olsun sadece doğumu bekleyelim istiyorum. Bizim kızımız olacak nasipse 🧿♥️🌷💐
Hanfebyrktr Heyecandorukta doğum 21 Şubat görünüyor daha hicbisey almadık bugün bir patik başladım sadece ![[url=https://hizliresim.com/c6WUix][img]https://i.hizliresim.com/c6WUix.jpg[/img]/url
Bernayben Heyecandorukta benim de 14 şubat görünüyor 😇😇🙏 oğlum olacak allah nasip ederse🙏😇😊 daha hiç bir şey almadım açıkçası. Sadece bir arkadaşım cinsiyeti öğrenince bebiş için çok tatlı bir pijama takımı hediye etti 🐣😇 detaylı ultrasondan sonra alışverişe başlamak istiyorum hayırlısıyla.