Heyecandorukta Selam kızlar, benimde tahmini doğum tarihim 14 şubat görünüyor. Net cinsiyetini de öğrendik erkek 💙, daha hiçbişey almadım, yatak, kıyafet vs. Siz almaya başladınızmı? Neler aldınız? Ne zaman başlamak lazım acaba?
Birminiginannesi Heyecandorukta bende Nisan annesiyim ama sabırsızım emzigi ıslak mendili agız mendili puset ortusu muslin benzini aldım hamile olmadan oncede yelegini ve oyuncağını aldık🤣🤣
Hilalsny Heyecandorukta bende su an 14 haftaligim daha cinsiyeti bilmiyoruz mart ortalari gozukuyo doğum allah nasip ederse. Cinsiyeti ogrenince hemen almak istiyorum biseyler su an kendimi cok zor tutuyorum. Acaba en azindan bebek arabasi besik falan mi alsak 😂
Bebislerimiz Benimde ocak sonu olacak sanırım trendyoldan bir takim aldim sadece oda bu https://hizliresim.com/neaAY8 🤩
Bebislerimiz Evet cnm daha hic birsey almadim bende bir tek aldigim bu oda henuz gelmedi 😅 25 den sonra baslamayi düşünüyorum
hulya_1919 Hiç bşy almadım önceki gebeliğimden bebek ve beşik arabam var detaylıdan sonra başlamak istiyorum bizimde erkek 👶🏻
aysenurzgr hulya_1919 sanırım oğlunuz var belki kuz olur mu diye bekliyorsunuz detaylıyı bende de iki oğlum var bende detaylıyı bekliyorum alışveriş yapmak için belki döner diye 😅
Heyecandorukta Birminiginannesi benimde kuzenlerim, arkadaşlarım aldılar kuyafet,çorap ağız bezi falan da biz hiçbişe almadık daha. Ne güzel başlamışsın sen, ben hep yanlış alırım diye erteliyorum🙄 Ayını tutturamam markasını bilemem diye düşünüyorum. İlk bebek tedirginliği bende heyecandan çok tedirginlik var sanırım 🤔
Tomrisss Benimde tahmini doğum tarihim ocak sonu şubat başı gibi henüz trendyoldan bebek arabası siparişi verdim tek aldığım bu inşallah geldiğinde de beğenirm de iadeye gerek kalmaz 🥰🥰
Birminiginannesi Heyecandorukta kucuk şeylerin markasına bakma bence yemek ihtiyaca markaya önem ver bide ikisi orta renk al ben oyle yapıyorum gri yapıyorum erkek hissediyorum belkide o yuzden🤭🤭 hemde 2.yedee kullanırım
Heyecandorukta Ecmsbnc Demekki genel olarak acele herşeyini alan yok, bu güzel haber, yalnız değilmişim 😁
38Seher Hilalsny bende şuan 13 hafta nin içerisindeyim mart sonuna doğru doğum inşaallah aynı zamana denk geliyor sizinle 😊 bizde daha net olarak öğrenmedik cinsiyeti henüz birşey almadım O yüzden 😊
Bsraesn Ben 20. Haftama girmek üzereyim öğrendiğim günden beri sürekli alıyorum🙈 elimde değil tutamıyorum kendimi:) bol bol zıbın,müslin,penye battaniye, ağız bezi aldım onun haricinde buara özellikle hastane çıkışlarına sarmış durumdayım:) internette de şöyle bir liste buldum sitenin linkini atıyorum kendimize göre düzenleyebiliriz bence bunu gereksiz ve erken olanları çıkartmak gerek.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🙏https://www.babymod.com.tr/blog/icerik/anne-ihtiyac-listesi
Begm Heyecandorukta sadece puset ve beybinest aldım canım daha yavaş yavaş alırım zamanla bu ikisi harici bir şey almadım benimde 11subat doğum benimkide erkek
Hilalsny 38Seher allahim hepimize hayirli doğumlar versin canim. Cok heycanliyim esya almak icin her gun bakiyorum bakip almayincada indirimleri kaciriyorum diye uzuluyorum 😂