Sumru Eceunverkanra 😂😂😂 bir kaç kere başıma geldi korkunun gözünü seveyim 😂 çantamda hamilelik öncesi kullandığım orkidleri gördüm geçen gün valla o kadar hüzünlendim ki Özlemişim o günleri 😂
Sumru Meflug 😂😂😂 hahahahah Allah iyiliğini versin en doğalından beyonce kalçası misss 😂😂 bizden korkulur herşeyin üstesinden geliriz alimallah 😂
Sumru Meflug aynen aynen şükürler olsun ama Gine’de çok erken daha küçükler inşallah sağlıklı bir şekilde zamanında gelirler yavrularımız
Meflug Sumru en ufak bendeki🥰 32 cm 970gram doğdu oğlum 4 hafta oldu 39cm boyn1300gram🥰 merak etmeyin toparlar bebekler ve gelecegi zamanı çok iyi biliyorlar 🥰🧿
Meflug Sumru oluyor tabi sinir stres yapıyor 😁 bu arada dependten daha mühim bir konu var kızlar🙄 göğüsler 🤣 henüz emzirmedim ama 3 saate bir sagiyorum göğüsler fena🥺 o yüzden mutlaka gümüş kapak ve krem alın
Sumru Meflug oyu yavrum ya rabbim gücünü kuvvetini veriyor işte 🙏 inşallah canım ya sağlıklı olsunlar da
Ela2020 Eceunverkanra doğum şekline de bağlı kişiden kişiye de değişiyor galiba ben hasta bezi kullandım bi tane sadece onun yerine normal pes kullansam bile olurmus doğru dürüst kanamam olmadı
Eceunverkanra Ela2020 Dogru soyluyorsunuz, ama benim pedlerle basim belada cok fazla kanamam olmasa bile almisken depend koyarim diye dusunuyorum kanamam az olursa da tasma riski olmaz insallah sagolun cevabiniz icin 🙏🏻
Sumru Meflug krem lansinoh aldım senin önerin nedir? Ya gümüş kapak konusunu doktoruma sordum gümüşler de nitrat bulunduğu için bebeklerde emziğinden önermiyorum dedi kararsız kaldım
Eceunverkanra Meflug Aldim canim kremi 6.ayimdan beri dustan sonra suruyorum gumus kapagi da dogumdan once takmaya baslayin diyolar heralde sonlara dogru baslarim onlari da takmaya. Ben de korkuyom ya o olaydan zaten cok hassaslar 😳😔😢
Meflug Ela2020 ben sırf sagiyorum gümüş kapak da krem de kullanıyorum ilk hafta ağlıyordum acidan sonra geçti 2 3 gündür yine acımaya başladı. ☹️
Meflug Sumru lansinoh aldım ben de. Gümüş kapak da 999 ayar olan aldım. Emzirmeden önce göğsünü kaynatıp ilittigin su ile pamukla sil temizle steril et öyle emzir bişey olmaz Allah’ın izniyle 🙏