Meflug Sumru yoo hiç yakmıyor ve inanılmaz rahatlık 😁 tuvaletini yapıyorsun farketmiyorsun bile büyük rahatlık 😁 takarken zaten ameliyatta oluyorsun uyuşmuş anlamıyorsun çıkartırken de gayet kolay ve acısız.sanki içinden tampon çıkarıyorsun gibi😊
Eceunverkanra Meflug Yok kiz neler denedim de cikaramadim ama sicagi sicagina mi yapildiginda oluyor? Ben mesela geceden bulasiyo sabah farkedene kadar kuruyodu citileyip hatta sabun leke cikarici fln koyup makinaya atiyodum banamisin demiyor. Benim kanimda bozukluk var galiba yapisti mi cikmio 😂😂😂
Meflug Eceunverkanra hahahahah benim de olurdu eskiden daha gençken😊 ama çıktı hiç çıkmadığı olmadı sende var anormallik 🤣
Sumru Meflug 😂😂uyuşmuşsa sıkıntı yok ama sanki uyulmadan da takılıyormuş ben sanki öyle duydum aklımda öyle kalmış 😂
Eceunverkanra Meflug Benim cok sık basima geliyor valla gencken fln da diil ustelik 😃😃 Kesin var ben de bi anormallik eheheh
Meflug Sumru ben 2 sezeryan 1 serklaj ameliyatı oldum hiç uyanikken takılmadı hatta ilk sezeryanda sonda çıkmıştı tekrar taktılar hiç hissetmedim. Benim biraz acı eşiğim yüksek sanırım 😁 ilk doğumumda tam açılma olmuş ben son yarım saat sancı çektim🤔
Sumru Meflug ohhh ne güzel maşallah darısı bize olur inşallah benimde şuan biraz açılmam var açılma olunca ağrı oluyor mu ?
Eceunverkanra Sumru Hastanede cekim yaptiricam canim bir tek o beyaz gecelik sabahlik takimi olmadi onu sadece cekimden hemen once giyinirim. Zaten dependden cikiyorsa onceden sinyal verir ama bunca kisi cikmadi diyosa muhtemelen bulasmayacaktir die dusunmek istiyorum ☺️☺️ Ben yine de eski bi tane gecelik koycam hemen dogum sonrasina nolur nolmaz 😄
Sumru Eceunverkanra aynen canım çekim başlamadan önce önlemlerini alırsın hatta iki tane üst üste giyersin 😂
Eceunverkanra Sumru Ahahahahahahah aklima neler geldi ya 😂😂😂 2 depend ust uste ustune de kilot giyerim bi kat 😂😂😂
Eceunverkanra Meflug Ayy bayildim buna kesinlikle yapmaliyiz. Pandemi bitsin bebisler cok buyumemis olsa bile alalim onlari parka gezmeye biz kahvemizi iceriz onlar da agu gugu yaparlar ☺️☺️
Meflug Eceunverkanra sağlıkla gelsinler evlerine yaparız valla oturduk yattık yeterince bence😁 pandemi de geçer inşallah çocuklu gezmeler yaparız 🥰
Sumru Eceunverkanra 😂😂😂😂 hahaha kilodun içine de orkid yerleştir oh mis kanaman bitene kadar seni idare eder 😂😂😂😂
Meflug Sumru valla beni çok baz alma hep erken doğurdum 25 26.haftalarda🥰 sancı ve bebeğin baskısı ile açılma oluyor. Kaç haftaliksin acilman ne kadar
Eceunverkanra Meflug Allah’ım bir an once o gunleri gormemizi nasip etsin insallah evlatlarimizla sag salim, saglikli, mutlu, huzurlu 🤲🏻🤲🏻
Eceunverkanra Sumru Kiz bi sey diim mi dependin icine ciddi ciddi orkid koymayi dusundum bilion mu ama dedim simdi soylemiim 😂😂😂😂 Allah iyiligini versin aklimi mi okudun hahahahah
Meflug Sumru ben yaptım onu😁 ilk gün depend içine ped ama ped de doğum.icin olan kocamanlar var onlardan. Hastanede öyle yaptılar bana😁 zaten kilo alip koca kalcalara sahip olmuştum onla hepten Beyonce kalçası gibiydi 🤣
Sumru Meflug 35+6 yımmm Doktorum rahim uzunluğun güzel ama biraz açılman var dedi açılmanın ne kader olduğunu söylemedi ama ekranda bana da gösterdi
Sumru Eceunverkanra 😂😂😂😂 ahahahha bende baktım olacağı yok öyle yaparım ben yaparım yani 😂😂😂 ben normalde bile adet olduğum zamanlar bir kilot bir ped,bir kilot bir ped olacak şekilde takardım ilk günlerimde 😂😂
Sumru Meflug 😂😂😂 hahahahah Allah iyiliğini versin en doğalından beyonce kalçası misss 😂😂 bizden korkulur herşeyin üstesinden geliriz alimallah 😂