Arkadaşlar bu ay umudum var ama erken gebelik testi yaptım çıkmadı bat 24 Eylül akıntım var çok fazla karsığım ağrıyor birde kabız oldum önceki hamileliğimde de aynı belirtiler vardı ama testte çıkmadı ☹️
Hamile olduğunuzu adete kaç gün kala öğrendiniz?
Ben bekledim tuttum kendimi adetim iki gun gecikti yaptım 😂
Aysegungor
ben hamileyim 4 haftalık :)) yani ben adetime yaklaşık 2 3 gün önce test yaptım çıkmadı. Sonra adeti günümden bir gün sonra test yaptım iki çizgi silik çıktı yeni olduğu için yani ben bunun kişiden kişiye ve geç ya da erken döllenmeyle alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü bazı kadınlarda adetten 4 5 gün önce çıktığını bile gördüm. Sana tavsiyem adet günün geldiğinde ya da geçtiğinde ya da adet gününe 2 gün kala falan yapabilirsin dört beş tane test alıp. İnsallah hamilesindir güzel haberlerini beklerim 🖤❤️
Aysegungor ilk hamileliğimde 1 gün kala 2.de 1 hafta kala şuan 3. bunuda adet günüm 10 gün geciktikten sonra öğrendim daha zaman var acele etmeyin gününüz bikaç gün geçsin
Aysegungor ben adete 2 gün kala kan testi yaptırdım kan testinde çıkmadı düşün bırak ki idrarda çıksın senin 😁❤️
Aysegungor 5 gün kala
Mervensari 😆😆😆
Adetime 4 gün kala idrar testinde çıktı ama güvenemediğim için adetimi 2 gün geçince kan tahlili yaptım öyle kesinleşti 🙏🏻 İnşallah güzel haberi alırsınız
Aysegungor 3 gün kala 😃
Adosh amin ❤️ Aslında şöyle bir ihtimal de var kaliteli test ile de alakalı oluyor . Önceki gebeliğimde adetime 4 gün vardı çift çizgi çıktı ama test 35 40 tl lik idi yani. Bu sefer yine dört beş gün vardı negatif çıkmıştı. Bu da beş altı tl lik testti. Ucuz testlerde ya hamilesin ya değilsin kaliteli testlerin kapma kapasitesi daha yüksek. Bakalım yarın ya da yarından sonra yine bi test yap bence
Aysegungor bende adet gününe daha çok varken dediğiniz belirtiler vardı hamileyim diye düşündüm kasık ağrım ve idrara çok çıkıyordum testte ilk önce benimde çıkmıyor erken yapıyordum diye adete yakın erken testler var onu yapınca onda çıktı öyle öğrendim ben
Aysegungor adete 4 gun kala 2 damla kan geldi daha gelmedi supelendim test yaptim pozitof yerlesme kanamasiymis su an 7+5teyiz insallah hamilesimdir
AslHnna oglumda adete 6 gun varken 5 tlik testte silik cizgiyle pozitif cikti ertesi gun kan verdim yine pozitifti ve simdi besikte uyuyor cok sukur tam net biliyorum 6 gun vardi cunku cocuk cok istiyordik cok sıki takip yapiyordim
Aysegungor ben 1 hafta önce öğrenmiştim. İdrar testini Sabah kalktığınızda yapın. Normal testte silik çıktı erken testte sabah yapınca gayet netti.
Aysegungor benim hastalığımdan 3 gün geçti sonra anladım bir şey var ama yinede bekledim dün yaptım test 5 günün sonunda hamileyim 5 haftalık 😇 Bu arada bende de ishal oldu
Aysegungor benim 2 gün geçtikten sonra test yapmıştım pozitif çıkmıştı sonra kan verdim ordada aynıydı bence bekle canım 2 gün falan geçsin dayanmaya çalış inşallah gönlünce olur 🤲🏻
Bebislerimiz beklemek o kadar zor ki kuzum dayanamadım ☹️
AslHnna çok sevindim bana da dua et kuzum ne olur kalbi durdu ilk hamileliğim de kaybettim yavrumu artık dayanamıyorum 😔