Deryayurt ben daha yeni 20 yasima girdim eşimde 24 evlendiğmz gunden beri korunmuyorduk 3 ay bekledik olmadı bebek sonrasinda 1 kere gittim doktora kan ve idrar tahlili yapip bisey cikmadigini soyledi rahmime bakip temiz deyip eve yolladı. Araya virüs girdi o sırada virüs nedenyle 4.5 ay gidemedim korkumdan bulaşir faln die. Snra doktor degistirip bska bi doktora gittm o doktor da alttan muayene edip sende pco var dedi folik asit yazdi ne manaysa tabi bende neyse kullandim yine gebelik olmadı. Bu sırada 10. Ay olmuştu 11. Ayımızda başka bir doktora daha gittim o doktora pco olduğunu ve cocugunun olmadini soylediğimde bana cok kızdı. Sen zayifsin dedi 46 kilosun dedi adetlerinde düzenli dedi neden bunu kafana taktin dedi bosa zamn gecms dedi adetinin 3. Günü kesin geliyosun dedi randevusuz bakacğm dedi hormon testi icin. Bende gittim hormonlarimin hepsi gayet normalken sadece süt hormonum 20 olmasi gerekirken 47 cikti işte sorunda burda dedi o yuzden sen 11 aydir ne yumurtlama nede catlama yasamamassin dedi. Ilk olarak yazdgm ilaci kullanarak dustukce hamile kalicaksin dedi %95 ihtimalle :) bende aldim o gün icmeye basladim valla adetimin 5. Gunu de bel agrisiyla kasik agrisiyla akintimla yumurtladim ve ilişkimiz oldu eşmle. Iste o gunden sonra ara ara kasik ağrisi bel ağrisi baş dönmesi uyku isteği oluyor bende eminim ki biseyler oldu ama yinede korku oldu. Adetime 4 gun var bekliyeceğim iyice insallah olur 🙏💜