Dlkozdmr Canım Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah 36 iyi bi hafta eltimde 36 da yaptı 2.300 dü kilosu çok şükür kızımızı köveze almadılar seninkini de almazlar inşAllah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı doğurmayı nasip etsin inşAllah 🤲🏻
Zekzek Dün 3 bucukta acil sezeryana alındım 36 haftalık geldi miniğim ,bol bol yedek al kendine bebeğe kahve al gerçi kantinden de alırsın bol su iç başka sorarsan cevaarim
Shr1530 ebrupolat06 37. Haftamdyım suyum sızmış benimde doktorum Pazartesi gel bakacam dedi yarın gidiyorum büyük bir ihtimal alırlar bebeği ben suni isteyecem normal Doğum çok istiyorum da bakalım ne olacak…
ebrupolat06 Shr1530 hakkında ne hayırlı ise onu yaşa canım benim ben yattım bekliyorum doktoru dua edin
Zekzek ebrupolat06 ikici sezeryanimdan daha kolay oldu bugün 1. Gün doldu ama hala ağrım var belimde ve kesi yerimde geçecektir inşallah
ebrupolat06 ebrupolat06 ben çok zorlandım aldık bebeğimi ama yoğun bakımda hiç iyi değilim nasıl altından kalkarım bilmiyorum :(( solunum sıkıntısı sebebiyle yoğun bakıma aldılar
1Vera_ ebrupolat06 benim de tansiyondan dolayı yarın sabah doğumum var. 38+2olucaz nasipse. Umarım herşey yolunda gider 😔