Ertugrulunannesii Nsl18121994 valla nasil tarif edimki bende burali degilom tam bilmiyorum 🙈 meydan varya kale surlar felan almer var onlarin arka tarafina dusuyo sanirim onur bebe cok uygun 12 15 20 tl ye takimlar var ayakkabilar 9 tl 12 tl arasi
Nsl18121994 Ertugrulunannesii hımm tamam sora sora gideyim .. eşim asker burda değil Doğuma gelecek bende tam bilmiyorum buraları 😪
Aysnismail Nsl18121994 ben kayserideyim canim meysuda (lcw çok guzel) magzalara civile ve forumdaki magzalara bak ben orlardan aldim almaya devam edicem
fatMaff38 Nsl18121994 asya_zehra Merhaba ben kayseriliyim yıllardır burdayim uygun fiyatlı ve kaliteli olması için civil mağazasindan alışveriş yapabilirsiniz. Aradiginiz her seyi bulursunuz. Meysu outlet de lcw var orda 5 TL ya bile bi şeyler bulursunuz inanın.
Nsl18121994 fatMaff38 anayırttyım burdan tek otobüs falan gider mi oraya canımm.. ben bi çıkıştayım meysu bi çıkışta .. uygun gerçekten de.. lc falan ..
fatMaff38 Nsl18121994 yok canım tek otobüs gitmez ama cumhuriyet meydaninda inip oradan terminal otobüsüne binip hemen önünde inebilirsin
Blackrose Nsl18121994 Anayurt’ ile meysunun arası baya var canım iki otobüs yapman gerekir yada otobüs tramvay yapıp yürümen gerekir arabayla bile 45 dkk felan sürüyor