Nsl18121994 Merhaba kızlar Kayseri’de kalıp da Bebek için alışverişini burdan yapan var mı?.. nerelerden yaptınız ?
Haziranannesii Nsl18121994 ben genelini İnternetten alsam da burada e bebek sosyete pazarı arasında gidip geldim
Nsl18121994 Haziranannesii sosyete yi bilmiyorum e Bebek e de baktım indirimlerini bilmem gerek 29+1 hazırlamam lazım artık çantayı yavaş yavaş ☺
EmirrAsaff Nsl18121994 urunleri kaliteli ama birazcik pahali gibi bende genelde formdaki ebebekden yapiyorum
asya_zehra Nsl18121994 duvenonde canim hani mağazalar filan var ya direk onlari takip et önüne çıkarsın 😊
asya_zehra Nsl18121994 eski dünya hastanesi nerde dersen duvenonunde herkes gösterir onun yerine açılmış zaten
Haziranannesii asya_zehra köşk mah perşembe cuma cumartesi ve pazar günleri oluyor oturduğun yerlere göre servis geçiyor bir bak int den oturduğun yere bin servise hiç uğraşma aramakla
asya_zehra [bilinmeyen] canim daha geçen gittim duvenonunde tam köşe başında 5 katlı olmuş üstelik canim ben dünyam hastanesi dedim de gunes hastanesi olabilir tam bilmediğimiz için buraları😎
fatMaff38 Nsl18121994 asya_zehra Merhaba ben kayseriliyim yıllardır burdayim uygun fiyatlı ve kaliteli olması için civil mağazasindan alışveriş yapabilirsiniz. Aradiginiz her seyi bulursunuz. Meysu outlet de lcw var orda 5 TL ya bile bi şeyler bulursunuz inanın.
Ertugrulunannesii Nsl18121994 valla nasil tarif edimki bende burali degilom tam bilmiyorum 🙈 meydan varya kale surlar felan almer var onlarin arka tarafina dusuyo sanirim onur bebe cok uygun 12 15 20 tl ye takimlar var ayakkabilar 9 tl 12 tl arasi