Sukut66 y_tunc Allahım sifanizi versin tez zamanda saglklica evine goturmeyi nasip etsin rabbim uzulme dua et bol bol sana ihtiyaci var yavrunun
SerpilG y_tunc Allah sağlıkla kucağına dönmeyi nasip etsin inşlh. Çok güzel bakıyorlar yoğun bakımda için rahat olsun. Benim kızımda yatmıştı enfeksiyon yüzünden. Saçlarını bile yıkamışlardı İpek gibiydi saçları ve çok seviyorlar bebekleri
y_tunc SerpilG aynn canım benım kızımıda yıkamıslar misler gıbı olmus sacları parlıyordu sıpamın yedıklerim kendine yaramamıs saclarına yaramıs diye kendı kendıme moral verıyorum sakalasıyorum bırakıp eve geldim ama cok kötü oldum
Birbayan y_tunc ahh yavrum kıyamamm..inşallah biran önce sağlıkla kavuşursunuz birbirinize🤲🏽🤲🏽Çok üzücü o küvezin içinde yavrunu görmek,zaman size sağlık sıhhat getirsin beşiğinde gör yavrunu🤲🏽💙
SerpilG y_tunc bende ağlamıştım hep yemeyi içmeyi haketmiyormuşum gibiydim ama geçiyor inanki. Çok güzel kilo alıyordu hemde çok şefkatle bakılıyordu.
y_tunc SerpilG insllah darısı benim miniğime teyzesi cok savastı benim kızım insllah kucagımda evimize gelıcez
Zuzuum y_tunc bizim kavuşmamız cennete kaldı ama sen sağsalim alıcaksın yavrunu Allahın izniyle sakın ümidini kaybetme mevla ne eylerse güzel eyler bu dünya imtihanlarla dolu bize isyan etmeden sabır etmek düşer❣️
Zuzuum y_tunc dua etmekten hiç vazgeçme canım dünya duayla tutulmuş lohusalığını zikirle geçir inan size iyi gelicek
Smyra-06 y_tunc Allah’ım bir an önce yavruna kavuşmayı nasip etsin , aynı şeyleri bende yaşadım geçen salı doğum yaptım yoğun bakımdan bugün çıktı bebeğim şükür yanımda Allah’ım sabırlar versin inşallah 🤲
Aycha y_tunc Allah acil şifalar versin, bebeğinizi en kısa sürede, sağlıkla kucağınıza alıp, evinize getirin inşallah.