355335 Szndmn herkez de farklı canım . Benim ilk gebeligimde herşeyi yedim özellikle kek tatlı kırmızı beyaz et . Ve kızım oldu . Bunda tam tersi karnım olmasa hamileyim demem ve aci ekşi yiyorum tatlı hic canım istemiyor. 3 Dr erkek dedi 1 Dr 💯 kız dedi
61Aysen 355335 aynn mide yanmam ve arada bi kusmalrim olmasaydi eger hamileyim demezdim hicbisy asermedim burdada okuyorm bazilari nasil aseriyosn biri bulasik tederjani yemk istiyorm yazmıştı
355335 61Aysen benim ablamda kömür koklardi . Toprak koklardi cif koklardi var öyle şeyler çok şükür bende yok.. geçmiş olsun bende ilk gebeligimde öyleydim çok kötü geçti cokkk bunda çok şükür çok iyiyim 😌😌
Azizesoran 355335 Valla ne kadar zararlı bilmiyorum ama bende ekşili ve acılı yiyorum. Başka türlü lezzet alamıyorum 🤭
Mavilibulut 355335 amin insaAllah cinsiyeti erkek. Siz öğrenebildiniz mi cinsiyetini benim ki çok geç göstermişti 🙈
Hilalsny 355335 ben gebelikten oncede cok yerdim hele limonu kesip kesip yerdim. Hala oyleyim fakat her yedigimde kusuyorum o yuzden yememeye calisiyorum
355335 Mavilibulut 11 haftada erkeğe benzeti 13de yine erkeğe benzetti 15 de erkek kesin pipisi gördüm dedj . 16+5 💯 kız dedi. Bizde çok şaşırdık