Birgul TunarinAnnesi bi de tam adet günü yap ya da kan ver ben 4 gün kala verdim 12.29 çıktı dün tekrar verdim yine 71.57 cıktı sağlıkla ilerliyo inşallah 4+4deyim
Baobap Pinar-34 5+3 😊 perşembe günü keseyi gördük. 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi doktor🙃
AslHnna Gissmo aynı durumu ben de yaşadım ve iki çizgi çıktı 4 haftalık gebeyim ve sevinemiyorum.. seni çok iyi anlıyorum 💔
ecembugra53 Ozgecetindag aynen valla en güzel anlar en güzel zamanlar son zamanlar ağırlaşma yalancı sancılar hepsi arttı 😂😂
Zeynep_adem58 Pinar-34 bnim 5 haftalikken kese gorundu 7+2de kalp atimi gorundu cok sukur ama 4 dusuk var insallah saglikla ilerler riskli gebelim grubundayim bu yuzden 2 haftada bir gidiyorum 9. Haftada tekrar kontrolum var
EceEgemen Pinar-34 bugün 4+2 haftaya 5+2de gitmeyi düşünüyorum inş sorunsuz sıkıntısız rabbim görmeyi geçirmeyi nasip etsin🤲
Hilalsny Pinar-34 o 3 ay cok cabuk geciyir tatlim bende daha dun gibi hatırlıyorum idrar testi yaptigim ani ama su an 14 haftalık oldum :)