Kızlar uni baby aldım sizce iyi mi aranızda kullanıp memnun kalan varmı
Bebek şampuanı
Hayalim_s uni baby çok seviyorum kendi cildimde kullanıyorum ama yenidoğan için biraz daha saf ürünleri tercih edebilirsiniz seba med mustela gibi tabi bu benim fikrim bende bitane büyük sebamed aldım 1-2 ay dan fazla gider diyorlar sonra uni baby alcam
Hayalim_s bende tavsiye üzerine komili bebe aldım bakalim ıns güzeldir
kevserkara mustela çok pahalı 😂
Hayalim_s yeni doğan için Mustela tavsiye edildiği için tüm bakım setini mustela dan aldım ♥️🤗
- Düzenlendi
haziranin25i bende mustelanın merhaba bebek çanta setini aldım. Boyutları da gayet iyi küçük gelir diye korkuyodum açıkcası 🤔 3 ay idare ediyormuş duyduğuma göre
CMAlp açıkçası hala doğum yapmadım ♥️🤗🤭 Doğum için ocağı bekliyorum ama mustela dan şaşmam 🥰🥰
- Düzenlendi
Bende Mustelanın setini aldım şampuan boyutu 500 ml baya büyük ve 5 6 ay gittiğini duydum eğer bütçe ayırabilirsen en azından bebeğinin ilk aylarında daha saf ürün kullanman iyi olur bence sonrasında daha uygun bir markaya geçersin 💐
Hayalim_s valla bende indirimden aldım indirim kovaladım yani ben örnek olarak verdim bir kerelik alıyorsunuz zaten en azından yenidoğan süreci geçene kadar sebamed aldım bende
Hayalim_s içeriği temiz değil uni babynin. Fiyat olarak uygun ve içeriği temiz bir seçenek olarak e bebeğin şampuanı baby me alabilirsin
Omerve19 canım yanlış okudun sanırım mühendisinoğlu uni babynin içinde bir sürü zararlı kimyasalın olduğunu açıkladı istersen tekrar gir bi bak
Aysii05 mühendisoglu sayfasına baktım Sebamed önermiyor