Duduars Gozgozhappy Agrilar bebek buyudukce oluyor artık ve artıyor canım sabah bile sanciyla uyaniyorum o haftalarda da ayniydi doguma kadar agri sanciya alışacaz 😁
Gozgozhappy Duduars benim ilk gebeliğim korkuyorum her şeyde bi ağrım olsa etse şimdi ağrılarım arttı demek ki oluyor öyle ay bi doğursaydık çok saolun ya😊🌸
Duduars Gozgozhappy benimde ilk gebeligim canim surekli doktora sordugum icin alistim bugun bile kontrolum vardi sancim var dedim bunlar duymak istedigimiz seyler seyler bu sancilar olacak bebek buyuyor diyor 😁
Mina01 Gozgozhappy hiç başlamadım canim ama yasaklar gelir diye korkuyorum başlasak iyi olacak inşallah baslayacam
Gozgozhappy Mina01 bencede başlamak lazım bende dışarı çıkamıyorum internetten alıyorum hep ama daha çok az aldım bende heveslenip
Mina01 Gozgozhappy bizim aileler çok meraklı kendi annem aldı eşimin ailesi de gelim seninle bende alım diyo biz daha çorap bile almadık onlar da istediklerini alsın ondan sonra ben eksikleri yavaş yavaş tamamlayım diyorum aynı şeyleri almayalım 🤗🤗
Gozgozhappy Kızlar doktordan geldim suyum iyiymiş ve idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi doktorum tahlil verdim bekliyorum saolun yorumlarınız için 🌸
Mina01 Gozgozhappy gözün aydın canim bebeğin ne kadar olmuş boyu falan bende çok merak ediyorum kontrolüm 2 hafta sonra 1ay oldu gideli doktora anca sıra buldum 😊
Gozgozhappy Mina01 o kadar paniktik ki hiç birini soramadım sonradan aklıma geldi doktorum her şeyi normal dedi ultrason kağıdında yazar mı acaba
Gozgozhappy Mina01 güle güle giysin minik kuzucuk inşallah alsınlar sen de kalanları alırsın daha kolay olur 😊🌸
Mina01 Gozgozhappy bazen yaziyor canm ay bende hep unutuyorum diye telefonun not kısmına yaziyorum soracaklarimi 🤣