Cngul halitefe doktor önlem amaclı kullanalım dedi ama daha hamile kalamadim FV heterozigot mahfe homozigot
halitefe Cngul canım tam fv dediğin faktör v galiba çok önemli bir gen ona dikkat edilmesi lazım mahfe yazdığında mthfr ise o gen çok korkulacak birşey değil ama dediğim gibi doktorunla takip et ne derse dinle
halitefe Cngul çok tereddüt ediyorsan ama mutlaka bir perinatoloğa git ayrıntılı bilgi versin onlar daha uzman bu konuda
Cngul halitefe canım teşekkür ederim kadın dogumcular pek önemsemiyor önlem amaclı diyor ama dediginiz yere gidiyim ben teşekkür ederim tekrar cevapladığın icin
halitefe Cngul pek alanları olmadığı için anlayamıyorlar diye düşünüyorum bende çünkü test bile yapma gereği duymuyorlar çoğu zaman o yüzden perinatologlar en iyisi bu konuda
Emine2943 Bende şimdi iki ayrı doktora sordum ikisine de daha önceden gitmiştim birisi hemen başla dedi diğeri de kese görününce dedi kafam iyice karıştı
Cngul halitefe aynen bana gidip yaptırma ilk kaybın dedi kadın dogumcular olabilir dedi ben yaptırdım ve cıktı o doktorlara gitmiyorum zaten
Emine2943 Cngul en iyisini yapmışsın ben ilk kayıpta yaptırmadım normal dedi doktor sonra ikindi de öyle oldu keşke dinlemeyip yaptırsaydım