Kahvaltıdan sonra bi çarpıntı rahatsızlık oluyor mu? Neden oluyor acaba
Kahvaltıdan ve yemekten sonra çarpıntı
maggie Bende fenalık geçiriyorum 😶
maggie yemek yiyip hemen yatmayın hareket edin ondandır
Çarpıntı çok olduğu zamanlarda bazen kalbim ağrıyor o yüzden de biraz endişeleniyorum 🙄 Ronyaseda busratunk5 Bus_ak18 MYstryy
Bende de aynı şey vardı şeker çıktı diyet yapıyorum çarpıntı olmuyor. Yani malesef bu çarpıntılar gebelik şekerinden
Bubenimhikayem ayyy demeyin yaa🙄 nasıl bir diyet yapıyorsunuz?
Şekerli her şey yasak beyaz ekmek makarna patates pirinç un tuz yasak meyveler çok kısıtlı yeşil elma gibi düşük şekerli meyve var
Sabah akşam yürüyüş ayrıca
Bubenimhikayem peki ailenizde şeker hastalığı olan var mı?
Birinci derecede yok teyzemde dayımda var
- Düzenlendi
maggie canım çok normal çünkü vücudundaki kan miktarı gebelik öncesine göre oldukça artış gösterdi. Yani damarlarında daha fazla kan dolaşıyor. Kalp bu kanı temizlemek için de daha fazla çalışmalı. Dolayısıyla çarpıntı ve nabız yüksekliği olarak da bize yansıyor. Bu tüm kadınlarda olan bir durum.
Yemek yedikten sonra inanılmaz ağırlık çöküyor.. nefes alamıyorum gibi kalbim sıkışıyor 3,4 saat sonra açıklaya başladığımda bu sefer buz gibi ter döküp elim ayağım titremeye başlıyor bende şekerden şüpheleniyorum ama yükleme de sorun çıkmamıştı..
maggie evet cnm aynı şeyler bende de oluyordu seker fazla yükseliyor sanırım bende diyet yapıyorum şeker yüklemesinden önce bilinçsizce ne bulduysam yiyodum ve kalp carpintm sıkınti basması daha fazla oluyordu şimdi kahvaltıda daha dikkatli yiyorum şikayetlerim azaldı
Bende Demir eksikliği var gelen hata tahlil yaptırdım 9.4 çıktı ve ben söylemeden doktor söyledi kahvaltıdan sonra çarpıntı nefes darlığı oluyor mu diye. Ve evet yaklaşık bir aydır oluyor. Demir eksikliğinden kaynaklı dedi. Nabzım 140 lara çıkıyor bazen