Bus_ak18 maggie yaa o bende de oluyor kalp atışım 120lerde çıkıyor nefes alamıyorum bazen. Sanırım bebek büyüdüğü için baskı yaptıkça nefes almak zorlaşıyor üstünede yemeği yeyncede nefese yer kalmıyor 😂
maggie Tuvalete düzenli çıkabiliyor musunuz peki? Ben çok düzenli gitmiyorum o da baskı yapıyor olabilir diye düşünüyorum ama kalbimde çarpıntı çok oluyor. Her zaman değil ama Bus_ak18 Ronyaseda MYstryy
maggie Çarpıntı çok olduğu zamanlarda bazen kalbim ağrıyor o yüzden de biraz endişeleniyorum 🙄 Ronyaseda busratunk5 Bus_ak18 MYstryy
Bubenimhikayem Bende de aynı şey vardı şeker çıktı diyet yapıyorum çarpıntı olmuyor. Yani malesef bu çarpıntılar gebelik şekerinden
Bubenimhikayem Şekerli her şey yasak beyaz ekmek makarna patates pirinç un tuz yasak meyveler çok kısıtlı yeşil elma gibi düşük şekerli meyve var
Gumball maggie canım çok normal çünkü vücudundaki kan miktarı gebelik öncesine göre oldukça artış gösterdi. Yani damarlarında daha fazla kan dolaşıyor. Kalp bu kanı temizlemek için de daha fazla çalışmalı. Dolayısıyla çarpıntı ve nabız yüksekliği olarak da bize yansıyor. Bu tüm kadınlarda olan bir durum.
Falii21 Yemek yedikten sonra inanılmaz ağırlık çöküyor.. nefes alamıyorum gibi kalbim sıkışıyor 3,4 saat sonra açıklaya başladığımda bu sefer buz gibi ter döküp elim ayağım titremeye başlıyor bende şekerden şüpheleniyorum ama yükleme de sorun çıkmamıştı..
Cnsuyakan maggie evet cnm aynı şeyler bende de oluyordu seker fazla yükseliyor sanırım bende diyet yapıyorum şeker yüklemesinden önce bilinçsizce ne bulduysam yiyodum ve kalp carpintm sıkınti basması daha fazla oluyordu şimdi kahvaltıda daha dikkatli yiyorum şikayetlerim azaldı
maggie Cnsuyakan sizde de oluyor mu sık acıkma sık susama ve idrara çıkma? Bir de ailenizde şeker var mıydı?
Asenana maggie aynı şey bende de vardı hatta durup dururken de oluyordu çarpıntım. Test yaptırdım sağlık ocağında Tansiyonum düşükmüş gebelik sekerim varmış kolestrolüm yükselmiş hangisinin sonucu bilmiyorum 😑
maggie Asenana ya şekerde sık acıkma susama idrar çıkma falan oluyormuş bende yok öyle şeyler 🙄 açlık şekerim normal çıkıyor ama tokluk şekerime henüz baktırmadım
minikbebeklerim Bende Demir eksikliği var gelen hata tahlil yaptırdım 9.4 çıktı ve ben söylemeden doktor söyledi kahvaltıdan sonra çarpıntı nefes darlığı oluyor mu diye. Ve evet yaklaşık bir aydır oluyor. Demir eksikliğinden kaynaklı dedi. Nabzım 140 lara çıkıyor bazen
maggie minikbebeklerim demirim alt sınırda çıkmıştı belki daha da düştü olabilir şekerden şüpheleniyorum ama şeker rahayszılığı olanlarda sık susama sık acıkma sık idrara çıkma falan oluyor diye biliyorum bende onlar yok bir de her gün olmuyor ara sıra 3 gün arka arkaya oluyor 4 gün hiç olmuyor mesela
Busra3509 minikbebeklerim benim nabzım da sürekli yüksek. Taşikardi dedi doktor. Sürekli yüksek ama demirim düsük acaba demir iyi geldimi size carpıntı icin