deletedmom357 Duuyygguu İnşaAllah öyledir canım o kadar ki dert oldu içime bu gece sabaha kadar düşündüm niye böyle diye 🥺 Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah 🤲
deletedmom357 ilknurosman İnşaAllah öyledir canım birşey yoktur korkum boşa çıkar Bi anda kesildi ya hepsi onun için korktum gece boyu düşündüm niye böyle diye 🥺🤲İnşaAllah bir sorun sıkıntı yoktur kucağıma alırım sağ salim
ilknurosman deletedmom357 insallah canim Rabbim tum annelerin evlatlarini saglikli sihhatli hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah telas yapma icini rahat tut istersen doktoruna git icini ferahlatmak istersen 🥰
deletedmom357 Nlgn16 İnşaAllah öyledir başka birşey yoktur Rabbim kucağıma almayı nasip etsin İnşaAllah 🤲🤲
Nlgn16 deletedmom357 inşallah iyi düşün bebeğine stres yaptığını hissettirme 😇 Allah hepimizin yardımcısı olsun bir an önce kucağımıza alalım inşallah 🥰
halitefe deletedmom357 bazı zamanlar iyi hissediyor kendini insan ama hafta boyu gelmezse belirtilerin yinede git doktora
esraaa86 deletedmom357 doktora gitmelisin acilen,bende 9 da bütün belirtiler gitti anlmdm ve gitmedim sonra bebeğimi kybettm,bu önmli doktora git bnce
esraaa86 deletedmom357 korkma olacagı allah bilir ama yaşadığım için bilyrm gitsen iyi olur,her düşükte kanama agrı olmayabiliyr,tedbirli olmkta fayda var bnde sevinyrdm bu sefer erkek fln galiba bulntm kesildi diye,kalbini ferah tut ama tedbirli ol derim
deletedmom357 esraaa86 bugün eşim yok evde gitsem yarin gidebilirim İnşaAllah birşey yoktur dua edin ne olur birşey olmasın yavrum iyi olsun 🤲
Eeezgi Ben de o aralar bikaç günlük bi rahatlama yaşamıştım 😊 sonra geri döndü belirtiler 15.haftaya kadar da devam etti 🤦🏻♀️
Eeezgi deletedmom357 ben de çok korkup doktora gitmiştim her gün olacak diye bi şey yok demişti ki sonra hepten kesiliyo o belirtiler bu sefer de hareketi hissedene kadar rahat olmuyosunuz. Şimdi hareket hissediyorum ama düzenli değil henüz şimdi de bugün niye hareket etmiyo endişesi var 😊 kucağımıza alana kadar o endişelerin hepsi devam edecek sanırım
deletedmom357 ilknurosman Amin amin İnşaAllah 🤲 Rabbim hiçbir anneye evlat acısı yaşatmasın İnşaAllah 🤲
deletedmom357 Eeezgi benim daha küçük diye hareketlere gelmedik onlar da olsa aniden gitse tam kafayı yerim ben 🥺 ben hemen googleden bakıyorum saçma sapan şeyler çıkıyor daha bi korku artıyor
Eeezgi deletedmom357 her gebelik kendine özgüdür o yüzden bi sorun olduğunu düşündüğünüzde doktorunuza sorun bence google hele tırnağımız kırılsa kansermişiz gibi sonuç çıkıyo. O yüzden içinizi rahat tutmaya çalışın anormal bi şey yaşarsanız da vakit kaybetmeden doktorunuza danışın 😊
deletedmom357 Eeezgi gerçekten öyle canım inşallah birşey yoktur doktorum nasıl birşey se geçen hafta gittim numarasını istedim vermedi hastane numarasını verdi numara olsaydı insan direk arayıp konuşurdu giden var mı acabs benm doktoruma Diyarbakır genesis ezgi roza gül. Aniden birşey olur insan ulaşır birşey ler sorar benimki dalga geçer gibi hastane numarasını verdi bana 🤷♀️