eskuy Emineavar kimyon çayı yapabilirsiniz, ceviz yeyin, çörekotu yağı için, lifli meyveler yeyin karpuz gibi..
Pembe-mavi Emineavar Ben hiç olmadım bu hafta demir ilacını başladım ve 2gündür jabız oldum. Aksine lekelenmem var ve ıkınmaya korkuyorum
Pembe-mavi Emineavar içebilirseniz 1 tatlı kaşığı kaşığı kadar zeytin Yağı için. Yada bir yudum ekmeğe sürüp yiyebilirsiniz. Biz çok yaparız
Emineavar eskuy fazla kilom olduğu için doktor yasakladi karpuz kavun şeker deposu diyor 😞 bıraktım mecbur yemeyi
Serivans Sade soda ve kefir karışımı birebir.hem ferahlatıcı hem de hızlıca bağırsakları hareketlendiriyor. Bardağın yarısına kefir yarısına sade soda ekleyip karıştırp için. Fakat yavaş yavaş yapın taşmasın.😀
Beril_ Kuru inciri ortadan ikiye bölün az üzerine zeytin yağı gezdirip bekletin biraz sonra yiyin gün de bir iki yaparsanız geçer inşallah ☺️
Emineavar Beril_ aayyy innslalah ya doğal zeytinyağı bulayım da hemen deneyeceğim incir mevsimi zaten şu an🤗
Emineavar Pembe-mavi evet demir ilacı yaparmış kabızlık bende ondan dolayı galiba ama çok rahatsız ediyor beni karnım çok sert nefes almakta zorlanıyorum
Pembe-mavi Emineavar bende kayısı aldım biraz suda kaynatıp suyu ile içeceğim. Keşke yakın olsaydınız ben size zeytinyağı verirdim.
Buse66 Emineavar bir kaşık zeytinyağı için çok iyi geliyor canım biraz şeker koyun içine tadı güzel olsun
Emineavar Pembe-mavi Allah razı olsun vermiş kadar oldun🤗🤗 bugün pazara gidecem doğal zeytinyağı bulursam alacağım
Mucizebebegimm123 GonulKarsli bende öyleydim canim tuzlu şeyler yemeye caliş bende cok ise yaramazdi ama insallah senin bulantilarini keser. Ben 12.haftaya kadar böyleydim