Oznurcakir Kızlar bugün 10. Gün ama kaç gündür kasik ve karin alti agrisi yaşıyorum bu normalmi acaba adetime & gün var daha . Mesela ağız üstü yatarken biseyler batıyor gibi hissediyorum . Bu şekilde agri yaşayıp hamile kalan oldu mu
Ebrarbebek66 Oznurcakir canım benimde öyleydi şuan 5+3 um bende aşılama oldum benim 10.gun çıkmadı bekledim 15. Gün kan verdim ve sonuç pozitif benim 13.günü göğüslerimde agrım vardı
Duduars Oznurcakir aşılamanın 9.gunu evde test yaptim cok hafif belli belirsiz 2.cizgi cıkmistı 10.gunu tekrar yaptım biraz daha belirgindi kan verdim degerim 16 cikmıstı suan 34+5 haftalik inşallah senden de guzel haberler aliriz canim 🤲❤
Vikto Ben aşılamanın 14. Günü yapmıştım silik çıkmıştı çok çıkmazsa bile bence hemen olumsuz düşünmeyin
Oznurcakir vuslatim34 yok kuzum iş yerindeyim ve diğer 5 liralık olan testler var evde . Suan ağrilarim başladı en iyisi gıdım dedim
Oznurcakir Ebrarbebek66 hayırlı olsun kuzum bende suan yoğun kasik agrisi var adetini beklersin ya hani o şekilde ağrilarim olmaya başladı . Bakalım kan verdim sonucu merak ediyorum
Ebrarbebek66 Oznurcakir benim 10.gun 3.83 çıkmıştı canım seninde o civarlarda çıkarsa üzülme benim 5gun sonra 422.38 çıkmıştı moral bozmuyoruz inanmak başarmanın yarısıdır ❤️ınsallh güzel haberler alırsın 🤲
Oznurcakir Duduars insallah canım benim hayırlı olsun bu arada sağlıkla bebisini kucağına al. 🥰sizde de bu şekil agrilar olmuş muydu