Suzi-1992 Fr170320 rahatsız olduğumu söylemedim ki. Bır şey yazıyorsanız eleştirilere de açık olmanız gerekir . Ayrıca birşey demedim ben . Ne kadar abarttığınızı söyledim . İstediğinizi yiyin yani canınız ne istiyorsa bu kadar dert etmeye gerek yok .
Fr170320 Suzi-1992 Size ne kardeşim. ister Fikrimi yazarım istersem soru sorarım burada.Herkeese açık bir platform burası .Rahatsız olmuşsunuz ki o şekilde eleştiri olarak yorum yapıyorsunuz.
es_es Fr170320 ben de özendim mi cips yiyorum, kısıtlamadım hiç kendimi, hatta az önce 3-5 tane atıştırdım da😂 ama hiç 3 paket yemedim🙈 Nefsini köreltecek kadar ye çok istiyorsan, zaten genel anlamda zararlı olan bir şey.
Bilgebykl Fr170320 her gun yemiyosun ya canim, o kadardan bisey olmaz. Millet sigara iciyo allah korusun
es_es Fr170320 kimsenin avukatlığını yapmak bana düşmez ama.. bence biraz alınganlık yapmışsınız ya da yanlış anlamışsınız çünkü art niyetli bir şey yazmamış size. Hani ye gitsine getirmiş
Suzi-1992 Fr170320 Fr170320 tabi ki istediğiniZi yazabilirsiniz . Ben de kötü bişey söylemedim ama nese siz çok alınganlık yaptınız . Canımız herşeyi çekebiliyor içinizde kalmasın yiyin bişey olmaz . Sonuçta hergün yemiyoruz
Girlpowerbabe Fr170320 az önce koca mega paket boy cips yedim yarıda kesecektim ama olmadı bırakamadım hepsini yedim oh afiyet olsun🤪
Fr170320 es_es Pardon da o kim oluyor da ben ona alınacam veya onu yanlış anlıcam? kendisi Bir şeyleri eleştiri yaparak söylüyorsa altında bir şey vardır.Rahatsizlik duyuyorsa cevap vermesin okusun geçsin madem ki ben açtığım postda abartiyorum abartı olan bir şeye yorum yapmasın o zaman hem siz niye onun yerine açıklama yapıyorsunuz ben onu anlamıyorum?.🤔🤷🏻♀️
Zdgnsym93 Fr170320 aynı şekilde ben de böyle bi başlık açmıştım yaa yemesem çok canım istiyordu yesem vicdan yaparım zararlı diye yiyememistim. En sonunda yedim valla rahatladım.sonrasinda bol su içtim birka c gün normalde de suyu çok içen biriyim.biraz daha dikkatli oldum. Bisey olmaz merak etme aklina gelen canının istediği şeyi yemezsen daha kötü diyorlar. En azından bundan sonra tadımlık yersin canım veya yersen de birka c gün dikkatli beslen arındır vücudunu 😊😊
Dilanbingl Fr170320 sağlıklı beslenip vücuttaki kötü şeyin atılımını sağlamak anlamında söyledim :) detox yani
Fr170320 Suzi-1992 Keşke ilk yormunuzu bu şekilde yapsaydıniz da bende alınganlık yapmasaydim yok ben çok abartıyormuşum da bilmem ne abarttığımı düşünüyorsaniz yazmayın yorum falan bende bundan bahsediyorum umarım anlamışsındır.💁🏻♀️