Hopefull kardelen214 ben hala olmadım çarşamba kan testi vericem tekrar bekliyorum canım 🥺 sen de üzülme yeni şans başladı senin için ben hala muallaktayım inşallah güzel haberler olsun hepimiz için bana dua et canım inşallah benim için de hayırlısı olsun🙏🏻
Hilaleroll Kızlar merhaba yumurtlama testi ile takibe başkasını mı Bu ay ben geçen ay yanlış değerlendirme yaptım kaset tipiydi hiç anlayamadım şimdi çubuk test aldım 2 gündür başladım sizler neler yapıyorsunuz
kardelen214 Merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli zaman geçti ne durumdasınız inşallah aranuzda gebe olan vardır ,benim de olmadı malesef yine sonuç hüsran oldu şu anda ugrasan tedavi olan ya da bitkisel kürler deneyen vs var mı ne durumdasınız
Sermec27 kardelen214 ben bu ay akışına bıraktım yumurtlamayı bile takip etmedim bat 25 ekim sonuc ne olur bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun 🤲 🥰
FZehraColak kardelen214 merhaba canım. bende bu ay bıraktım. hiç bir şey yapmıyprum, takipte etmiyorum. bat 28 ekim. beklemedeyiz :)
gunesveguney kardelen214 selam canim gecen ay kimyasal yasadim ben bu ay tekrar denedik bakalim hayirlisi femara kullaniyorum femara ile son ayım bu ay insallah sevindirir rabbim
kardelen214 Sermec27 Amin inşallah sağlıklı hayrlı ömürlü evlatlarımız olsun bzim de isteyen herkesinde
Hopefull Merhaba kızlar ben 8 gün gecikmeli regl oldum onun üzüntüsü vardı ama yeni umut başladı 3 gündür ovulasyon testi yapmaya başladım henüz çift çizgi yok denemeye devam🙏🏻 İlaç sadece folik asit kullanıyorum aylardır başka hiçbir şey yapmıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum stresten uzak kalmaya çalışıyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 🙏🏻
Deryaaa1 Bende bugün yine erken gebelik testi yaptım negatif. Ümitler tükendi😏FZehraColak Tezcansadulla Hopefull