kardelen214 Hopefull yoruldum valla iyice paranoyak oldum randevu aldım doktora gidecem bakalım ne diyecek
Hopefull kardelen214 benim de kasıklarımda ve karnımda şişkinlik var değişik ağrılar var aslında ısrarla hamile hissediyorum kendimi daha önceden yaşadığım için beklicem bakalım benim de gelmezse pazartesi tekrar test vericem
Hopefull kardelen214 ya güzel sonuç aldak ya da adet olsak rahatlasak ona göre önümüze bakarız böyle belirsizlik çok kötü 🥺
Hopefull kardelen214 akıntım çok vardı 1 haftadır beyaz akıntı ama bu iki gündür yine akıntı var çok aşırı değil
Hopefull kardelen214 yok bende hiç kanama filan gelmedi ama önceki gebeliğimde de gelmemişti bende kan. Pazartesi tekrar kan verme niyetindeyim artık patlicam sanki öyle bir his 🥺
Hopefull kardelen214 ben de olmadım hala ama test yaptırmadım salı ya da çarşamba yaptırıcam bekliyim dedim biraz daha
Tezcansadulla Hopefull stres yapmayin kizlar hayirlisi insallah kan testi negatifse adet sokturucu hap sorun doktorunuza stres de etkilio bizi
Hopefull kardelen214 ben hala olmadım çarşamba kan testi vericem tekrar bekliyorum canım 🥺 sen de üzülme yeni şans başladı senin için ben hala muallaktayım inşallah güzel haberler olsun hepimiz için bana dua et canım inşallah benim için de hayırlısı olsun🙏🏻