Tezcansadulla Kizlar varmi belirtiler nasil geciyor zaman son 5 benim 3 gun kala cuma gunu erken gebelik testi yapicam ama umudumda yok acikcasi
kardelen214 Tezcansadulla Selam canım bende belirti diye gözlenen bir şey yok malesef ben de umutsuzum :(((
gunesveguney Tezcansadulla selam canim bende bekliyodum burda adet gunum bugundu 2 gun once kanda ogrendim gebeligi bugun adette olmadim zaten tekrar kan verdim insallah deger saglikla yukselir insallah sizler de guzel haberler verirsiniz 💜
Zeynepmerve15 Bende de belirti yok iki gün önce ovulasyon testim çok koyuydu bugün yaptım silikleşti bnde gebelikten şüphelenmiştim doktoruma sordum sonradan gelişen bir yumurta çatlamış olabilir dedi bekliyoruz 😕
Hilaleroll gunesveguney hayırlı olsun canım sağ Salim kucağına al darısı ben ve bekleyen arkadaşların başına 😘🙏🏻❤️
Tezcansadulla Zeynepmerve15 insallah canim nasil zor oldu hersey hamile kalana kadar ayri dogurana kadar ayri onceden hic boyle seyler yoktu
Zeynepmerve15 Tezcansadulla maalesef öyle bir devirdeyiz yediğimiz içtiğimiz hormon doğal değil vücudumuzla oynanıyor hamile kalmak zor dediğin gibi sonumuz hayır olsun
Ergulutfiye Sermec27 allahın izniyle bu safer rabbim gönlüne göre verir İnş rabbim kimseyi. Evlatla sınamasın 🙏
Tezcansadulla Zeynepmerve15 test yaptm ben az once 4 gun var daha ama negatif agla agla icim cikti her ay ayri uzuntu 😔
kardelen214 Zeynepmerve15 gerçekten canım eskiden ard arda sekiz dokuz tane doğururlarmış ki istenmeyen gebelikler ayrı bir sürü çocugu olduktan sonra korunmadıkları için kürtaj olurlarmış
Gizemnaz_ Tezcansadulla cnm uzulme daha 4 gun var bekle adet gunun gelsin bi belki kanda cikacak lutfen kendini strese sokup uzme
gunesveguney Tezcansadulla canim kendini uzme ben adetimden4 gun once erken gebelik yaptigimda cikmamisti 2 gun once normal gebelik yaptim yine cikmadi aksamina kanda cikti hemen yipratma kendini bekle
kardelen214 Tezcansadulla Canım lütfen üzülme daha günün bile gelmemiş bir arkadaşın adet günü bile çıkmamıştı düşün yani kendini üzmek sana zarar verir eline geçen tek şey üzüntü sıkıntı olur lütfen üzülme beni de ağlattın insan duygulanıyor birinin ağlıyorum demesi yetiyor yapma böyle lütfen
Tezcansadulla Gizemnaz_ bakalim cnm hyirlisi gecen sefer erken ckmisti ondan umutlanmistim olsa silikte olsa cikardi diyorum beklentim kalmadi acikcasi doktorumu aradim baska napabiliriz bende bilmiyorum
Tezcansadulla gunesveguney insallah oyle olur cnm bakalim hayirlisi uzuluyor insan beklentimi cok yuksek tutmustum bu ay herseyi yaptk yinede de bize ne kalmis hersey allahin elinde ol diyince olucak hepsi bu sabir versin bize dayanma gucu ve umut