Zeynepmerve15 kardelen214 inşallah kuzum ya o kadar heyecanlandım ki tekrar yumurtlama olabilir mi bilmiyorum doktor geçen hafta çatladı demişti yumurtlamamın bugün 8.günü elimde normal gebelik testi yaptım negatif çıktı erken gebelik testi alıp bakıcam birde
kardelen214 Zeynepmerve15 senin adet ne zaman kuzum doktor çatladı dedikten sonra tekrardan çatlaması olası bir durum olmuyor genelde .Erken gebelikle bakabilirsin kuzumö hadi hayrlı mutlu haberlerini bekliyorum
kardelen214 Zeynepmerve15 İnşallah canım amin tekrar yumurtlamaysa degerlendirmek de gerekebilir bu ihtimali de unutma canım
gunesveguney Happykariner benimde su gibiiii 3 gundur felan 😍 ovulasyon testi yapiyorum surekli koyu cikiyor 2 gun kaldi reglime insallah hamileyizdir aminnnnnn 😍
Sermec27 Adet tarihim 24 Eylül adete 3 gün kala erken gebelik testi yaptım cıkmadı hayırlsı Allahtan adet gelmezse tekrardan yaparım test nasip hayırlısı olsun hayırlı zamanda olsun 🤲 🥰
Aysegungor kardelen214 canım ben adet oldum bende kürtajdan sonra vücudumda değişiklikler oldu sanırım bi sıkıntım var adet bitince doktora gidip doktorla takip yapmayı düşünüyorum 😔
kardelen214 Aysegungor Canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah gelecek ay olur ama hormon baktıracaksan adetin ikinci günü ya da üçüncü gün gitsen daha iyi bence erteleme
Aysegungor kardelen214 doktora yazdım canım adet bitiminde gel dedi yumurta takibi de yaparız olmazsa inşallah diğer ay nasip olur yoruldum artık 😔 senin nasıl kuzum test yaptın mi?
kardelen214 Aysegungor test yaptım negatif canım malesef zaten belirtiye yönelik de elle tutulur bir şey yok umudum tükeniyor valla