Seymaaygzz threestar Benim esiminde aynı kendi hiç sevmez faydalı birşey değil der ama kıyamayip aliyo yine 🤗 İyiki kiyamiyolar valla yoksa almazlar 🤣
MYstryy Seymaaygzz az 1 saat once oyle bir seyler yedim sonra az bisey pisman olmus olabilrim ama verdigi zevk bambaska 😄
Seymaaygzz MYstryy Nasıl pişmanlık canim? Ahaha öyle oluyor gerçekten mesela mide yanman olucak deseler yine yerdim doğrusu çok canım cekiyo çünkü şuan 🤣
MYstryy Seymaaygzz yani zararlive tuzlu oldugu icin az bisey pisman oldum sonra aman dedm ya arada zevkimide yasaym her dk yemiyorum sonucta 😊
Homeless20 Seymaaygzz kız geçen bi cips gösteriyorum elimden bi alışı var ben şok 😂😂 doğunca anca alır 😂😂
Homeless20 Seymaaygzz kesin eder kesin 😂😂 gizlice yemeyi düşünüyorum valla son çare 😂😂 çünkü gerçekten acayip istiyor canım 😞😞
Seymaaygzz Homeless20 🤣🤣 Aman dikkat et yakalanma canım. Canın istiyorsa bı paket cips al ye ya nolucak 🤗
prensesim35 Seymaaygzz bn yeni 19 haftalık oldum canım kiloyu takma az kalmış doğuma bnde 17 kiloyla doğurdum oğlumu
Homeless20 Seymaaygzz onun gündüzcü olduğu bi gün alıcam valla 😂😂 hemen çöpe atarım imha ederim artık :)
anilece Lavaştan doritos cipsi tarifi var internette ben denemiştim yoğurtla fena olmuyor. Normal cips bende yedim arada ama hep pişman olarak 🤦🏻♀️ Bazende nefis körlemek için mısır patlatıyorum cips yerine, çünkü cipsi çok seviyorum maalesefff…
Seymaaygzz anilece Malesef bende bı cips bide çiğ kofteyi 🤗 dediğin cips i denerim ama bı daha iyi en azından
Ruzgarinannesii Seymaaygzz ben kendimi hiç o kadar kısıtlamadım canım çekti benimdr cips eşim aldı biraz yedim gitti birşey olmaz o kadardan ya
Seymaaygzz Ruzgarinannesii Bencede abartmamak gerekiyo canm canımız ne çektiyse yemek lazım katılıyorum sana
Asel61 Narin temiz bi güzel bir araştırın derim islami olarak yenilmesini önermiyorlar canim ama yinede sen bilirsin
Narin Asel61 İçinde domuz yağı var diyorsanız hayır yok,nedense yıllarca o şekilde şehir efsanesi döndü durdu.İnstagramda gıda dedektifi var bilirsiniz o inceledi bu ürünü,haramlık bir durum yok ve dediğim gibi yağ oranıda diğer cipslere göre çok düşük.