Mervelsmet 1gh benimde erken doğum riskim var bugün 33 haftalık olduk en son 32+4 iken kontrole gitmiştik 1920 gramdı doktorum 37 haftalik ve yukarısı normal doğum diyor 36dana aşağısı erken oluyormuş
1gh Cemrenur kilosu bundan 3 hafta once 2 kiloydu suan bilmiyorum ama sanki suyum geldi gibi bilmiyorum kilosu az diye endiseleniyorum😣
tuubaeylulanil 1gh eğer 2,500 üzeriyse küve olmaz dıyor doktorlar baya olmuş seninde kilo yu öğrenmeyeli geçmiştir bence 🌸
1gh tuubaeylulanil canim ben yurtdisindayim maalesef burda saglik sistemi berbat sadece 3 aylikken ve 5 aylikken ultrason oluyor (riskli gebeler ayri) benimde platensada kan gorulmustu yoksa sadece 3ve 5 aylikken bakiyolar o yuzden kilosunuda bilmiyorum insaAllah 3 kiloyu gecmistir diye dua ediyorum bende😣💕
Tuanazra 36+1 olduğunuz gün 36 bitip 37 ye girmiş oluyorsunuz. Ve miyadinda doğmuş oluyor. Erken olmuyor
yamacalimoms 1gh Kadını niye uzuyorsunuz 36+6 erken değil, 36 dan sonra olan tüm doğumlar normal sezeryan miadinda kabul edilir.Endiseyle bunu sormuş bir anneye doktor dedi demesine rağmen daha erken değil mi diye sormak biraz koca karı işi kusura bakmayın