Rabiacan Seda8308 alalh bağışlasın insalah allah banada nasip eder ama insan içinde korku oluyor inşallah allah bidaha yaşatmaz annelere duanizi eksik etmeyin
Seda8308 Rabiacan Amin canım benim benimde içimde şu an korkularım var ama Allah’a sığındım canım. Rabbim sana da en kısa sürede tekrardan sağlıcakla nasip etsin kuzum🤲🏻
Ronyaseda Rabiacan Canım benim ya rabbim sabır versin. O melek oldu. Bende 33 haftada gittim en son şuan 36 ci haftadayım doktor 37 e kadar gelme demişti bazen korkuyorum bu kadar geç gidiyor acaba birşey olmuş mu ona diye 😒😕
Rabiacan Ronyaseda saol allah razı.olsun dikkkat et hareketlerini takip et benim kadar oğlumu takip.eden bence yoktur hergun her dakka her saat hep özel hastane her kontrole gidiyordum âmâ demek nasibi bukadarmis allahim nasip eder inşallah bütün herkese annelere banada
Rabiacan MYstryy saol alalh razı olsun çok üzülüyorum elimde deil aklıma geldikçe ağlıyorum ama öğle yapmamak lazim allaha isyan etmemmem lazım güçlü durmam lazım hep dua ediyorum allah inşallah nasip eder alan allah veren allah siz hemen hamile kaldinizmi
MYstryy Rabiacan hayir cnm hemen kalmadim 8 ay sonra kaldim ilk 6 ay yasaktı zaten kendimi hem pskljik olarak hem bedenen iyi olmam lazmdi o yuzden sende biraz toparlan o zamann dusun ki bedeninde toparlansin
Hazal21 Başınız saolsun canım Rabbim sabır versin çok üzüldüm vallahi bu dünyaya tek bağlı değiliz ama bize ahirette de lazım bir tane 4 aylık bebeğimin kalbi durmuştu çok zor bir durum Bilirim ama yapacak bir şey yok takdiri ilahi Rabbim sabır versin sizlere 😔
Dlk0640 Rabiacan canım benim çok üzüldüm başınız sağolsun cennette şefaatciniz olur inşallah icim yandı çok 😔
Sermec27 MYstryy dimi can acısı geçiyorda evlat acısı gecmiyor 😔Rabbim tekrardan sınamasın bizleri bu acıyla inşallah 🤲
Bilibon Rabbim sana sabirlar versin icine ferahlik versin yasadigin cok zor istana dusurmesin seni tabi soylemesi kolay ama yasarken oyle olmuyor tabi insallah acini dindirsin
Edsn Rabiacan başın sağ olsun canım Rabbim sana sabırlar versin , soğukluğunu versin inşallah en yakın zamanda 🤲🤲🤲🤲
elfelendor Rabiacan ne diyecegimi bilemedim, gozyasimi tutamadim… benim de 26 haftalikken gobek deligimin arkasinda sanki kordonu çekiştiriyordu, acitiyordu deliği. Kipir kipirdi. O aklima geldi. Allah metanet, sabir versin size ve ailenize…
Rabiacan elfelendor saolun alalh razı olsun allahım bütün annelerin bebeklerini korusun bebeğimin nasibide bukadarmiş duanizi eksik etmeyin inşallah allah herkese banada nasip eder 😔