1cnr1hrm Rabiacan Cok üzgünüm 😭 allah sabır versin, büyük bir sınav şuan tum bebek bekleyen anneler eminim böyle düşünüyordur,daha doğmadan cok seviliyor,allahim sevgisi kadar sabir versin isnlh.Tum anneler sağlık ile kavuşsun yavrusuna.🙏
Seda8308 Rabiacan Ah canım benim başın sağolsun. Bende senin gibi aynı haftada kordondan kaynaklı sebeple bebeğimi kaybettim canım şubat ayında.Çok zor canım Allah sabrını versin, içine ferahlıklar versin. Tez vakitte rabbim yerini doldursun güzel kardeşim🤲🏻
Rabiacan Aada hayır hiç bişeyim yoktu belki kanamam olsaydi hemen doktora giderdim ama hiç bi belirtin yoktu saat gece 12 gibi karnım çok sertlesti hareket yoktu direk doktora gittim bende
Meri-15 Rabiacan Allah sabırlar versin ne söylesek az 😢ahirette şefaatçin olsun inşallah Rabbim tez vakitte kucağını doldursun 🤲🏻
DBsvn Rabiacan başınız sağ olsun Allah sabır versin dayanma gücü versin dünden beri okuyorum yazılarınızı çok üzüldüm gerçekten
demioz ah canım benim okurken bişey koptu içimden…ne söylesek boş rabbim sabırlar versin o küçük kuzucuğu ahirette sana şefaatçi eylesin çok üzgünüm.
Remziye02 Rabiacan basın sagolsunn rabbım hayırlı zamanda saglıcakla bir evlat nasıp eder ınsallahh🙏🏻
Rabiacan Seda8308 alalh bağışlasın insalah allah banada nasip eder ama insan içinde korku oluyor inşallah allah bidaha yaşatmaz annelere duanizi eksik etmeyin
Asel61 Rabiacan dünden beri aklım sizde cokk üzüldüm rabbime sığın ondan iste rabbim tez zamanda sana hayırlı bir.evlat nasip etsin dicek.kelime bulamıyorum üzüntünü azaltamam hiç bir sözle ama dualarım sizinle
MYstryy Rabiacan sizin o postunuzu okudgumda yorum bile yapamamistim.. gecen sene tam da bu eylül ayında aynı şeyleri yasadim. Hareketi yoktu ne kanama ne bisi arada kasilma sertlesme.. sabahi gittim doktora doktor bakti suratima malesef dedi alamiyorum kalp atisi dedi o an bitmisti her sey benim icin oglum gitmisti . Banada tehlikedesin hemen dogum yaptralim dediler. Sezeryan istedm almadilar sonra normsl dogum baslattilar ve normal olarak doğrdum ilk bebegimdi. Ilk defa dogum sancisi yasadim ama o gunden sonra anladim ki vucut agrisi sancisi geciyoda evlat acisi gecmiyormus.. allah verdi allah aldi dedik.hic isyan etmedik. Insann aklndan cikmiyor o kalbin hep aciyor hep özlüyosun ama bir sekil yasmaaya alisiyosun iste. Rabbim kmseye evlat acisi vermesin sabir versin rabbim.. ben daha cocuk dusunemedm olmaz dedm zamana braktm belli bi sure sonra rabbim verdi bir can daha .. suan cennet kusu oglumun bir kızkardeşi olucak nasipse . Unutmicaksin ama zamanla yasamaya alscaksin . Rabbim zamani gelince sanada evlat nasip edicek eminim ve saglikla meelegni kucagjna alcaksın.. suan tek yapman gereken sabredip isyan etmeyip Allaha sığınmak. Bol bol dua etmek allaha yönelmek ancak oyle birsz rahatlarsn. Rabbim tekrarini yasatmasin tekrardan evlat acisi gostermeisn
Rabiacan MYstryy saol alalh razı olsun çok üzülüyorum elimde deil aklıma geldikçe ağlıyorum ama öğle yapmamak lazim allaha isyan etmemmem lazım güçlü durmam lazım hep dua ediyorum allah inşallah nasip eder alan allah veren allah siz hemen hamile kaldinizmi
Sermec27 MYstryy dimi can acısı geçiyorda evlat acısı gecmiyor 😔Rabbim tekrardan sınamasın bizleri bu acıyla inşallah 🤲
Zuzuum MYstryy geçen sene eylül 19 da benim kızımda melek oldu eylül bimeleği daha cennete uğurladı sevmiyorum bu ayı sevemicemde bu gidişle😔
Myru Rabiacan kıyamam ya ne denir ki hiç bilmiyorum Allah düşmanımin başına vermedin kimseyi evlat acısı ile sinamasin sana da teselli kelimesi bulunmaz anne yüreği