Mesrab Ayten01 36+5 haftalık hamileyim doktor hiç demedi yani ben henüz olmadım,ama bir yakınım bazı doktor bakıyor bazısı bakmıyor demişti ne kadar doğru bilmiyorum sormak lazım😊
Ayten01 Mesrab ben buranin yabancisiyim kadin doğumda dogum yapanlar son haftalarda takip nasıl oluyor acaba randevu alamıyoruz ya iki hafta bir mesala ben simdi 38 de gidecem sonra nasil oluyor bir bilginiz var mi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Mesrab Ayten01 Ebru Yaltı gerçekten doktorumuzdan çok memnunum😊ama işte randevu bulmak çok zor her ayın başı telefona sarılıyorum randevu alabilmek için😁
elifztrk Ayten01 bende ayni sekilde persembe gunu gidecegim 1 hafta sonra gel derse ebru hanimdan randevu bulmam zor zaten 2 haftada bir olunca zor yakaliyordum.. ama doktora soracagim gidince tahminim hangi doktorun gunu bossa ona gidilir kontrole gibi geliyor
elifztrk yorumlariniz icin cok tesekkurler dr ebru yalti hanima kontrole gitmeye basladim suan 37+5 im.. iki kere kontrole gittim ve doktordan memnun kaldim.. dogum konusunda da cok olumlu yorumlar aldim arastirdigim kadariyla..
Ayten01 elifztrk ben kontrole gittim dun 40 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi ters bebegim o yuzden herhangi acil durum olmazsa beklenecek haftaya bir daha gel dedi yeni doğum yapmış birine denk geldim gayet memnundu hastaneden o yuzden icim rahatladi Allah izin verirse dogumu orda yapacağım
elifztrk Ayten01 haftaya nasil ramdevu alacaksiniz mhrs de hep dolu gozukuyor baska doktora mi gideceksiniz.. insaAllah gonlunuzdeki gibi guzel.bir dogum olur.. normal veya sezeryan diye cok kasmayın bebek nasıl gelmek ve ne zaman gelmek istiyorsa oyle gelecek 😊
Ayten01 elifztrk aynen sağlıklı olsun sadece onemli olan o sira alınıyor sabah kadin doğumdan sordum onu canim
elifztrk Ayten01 randevusuz olarak mi sabah gelip sira aliyorsun.. internetten ckmiyor da ondan sordum
elifztrk Ayten01 bende 38 im.. yakin zamanlarda dogum yapabiliriz belki 😊 nasipse yarin ogrenecegim durumunu bende
elifztrk Ayten01 Ebru hanima gittim.. bir dahaki haftaya gelmezse bebek haftaya bende oyle randevu alayim sagol😊