Tubasahra Esilapoyrazannesi 3 defa sezaryen doğum yaptım ayağa kalkana kadar hasta bezi vardı sonrasında normal ped kullandım sadece ilk doğumda kanamam çoktu bebek bezi kullanmıştım ilk gün 🤭🤭
sevgitrgt HilalG şu an trendyolda ikili depend 49₺ normalde şok marketlerde 9 tanesi yani tek paket 40₺ bu 18 tane trendyola bakın derim ben ☺️
Busekrkmz Esilapoyrazannesi normal doğum yaptım. Ebeler size hasta bezi bağlıyorlar doğumdan sonra bana iki kere bağladılar sonra ben normal ped kullandım taşma yapmadı hasta bezinden çok pedle rahat ettim.
busra2512 Esilapoyrazannesi depend benim hayatımı kurtardı diyebilirim canım. Sezaryen doğum yaptım göbeğimi de içine sardı çok memnun kaldım
HilalG Ysmsrdr Çok fark ediyor araştırmak en iyisi . Bende geçen bakmaya çıktım canpedler 50 55 falandı 10lu🙄
MB-ckrva ebrubarut_14 sadece depend yeterli canım hatta ben 20 gün filan kullandım çok aşırı rahatlık ve karnını topluyor
Mimimimimimim Esilapoyrazannesi ben 63 kilo 160 boy ile m beden aldım evet oldu ama sonra l denedim çok daha rahat
sevgitrgt https://ty.gl/3zi3czhp Depend için bahsettiğim Trendyol indirimine link bırakayım ihtiyacı olan baksın hanımlar burdan
Kaderycee Esilapoyrazannesi bana hasta bezi bağlamışlardı Doğumdan çıkınca sonra ben deprnd kullandım mukkemmel bişey valla tavsiye ederim