ikizannesi2985 Duygu53- ara öğün yemiyor musun canım? Ya da ara öğünlerini hafif mi geçiştiriyorsun? Akşam 90 ın altı olması çok düşük. O kadar düşük olması da sıkıntıymış. Ara öğünlerini yaparsan daha sağlıklı bi denge kurarsın.
Duygu53- ikizannesi2985 diyetisyenin verdiği listeyi eksiksiz yerine getiriyorum canım ara öğünümü hiç atlamıyorum aslında 😔
ikizannesi2985 Duygu53- benim de mesela sabah açlığım çok düşük çıkıyodu, akşamki ara öğünü arttırdı normale döndü sonra açlık şekerim. Bi danış bence diyetisyenine. Bazen ağzına attığın 2-3 fındık bile baya değiştiriyor her şeyi😀
Aden23 Duygu53- bende bugün yaptırdım açlık 93 tokluk 130 çıktı. Doktorum gerçekten türkiyenin sayılı doktorlarından gözüm kapalı güvenirim. Adam zaten artık aşmış kendini 88 yılında beni doğurtan doktor düşünün artık. Herşey normal rahatına bak dedi çok panik yapmayın birşey yok.
Duygu53- Aden23 içimi rahatlattınız teşekkür ederim gerçekten 😍☺️ Benim doktorda o kadar korkutuyor ki insanı.
Aden23 Duygu53- doktorlar sorumluluk almamak için hastayı korkut ayı seçerler genellikle. Hiç korkma turp gibisin maşallah ❤️
Edizinannesii ikizannesi2985 hiç sorma çok ağladım hemde eşimde kızdı böyle yaparak daha çok yükseltirsin diye 🤦♀️
ikizannesi2985 Edizinannesii aynı tepkiyi eşim de bana verdi😀 sinir stres çok arttıyor şekeri. Allah beterinden korusun. Allah korusun bebeklerimizde bişi çıksa daha mı iyi. Anneyiz biz, idare ederiz☺️💪