ebrubarut_14 Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum bebekler doğar doğmaz veya bir kaç hafta içinde sünnet yaptıran var mı ne gibi durumlarda yapmıyorlar bilgisi olan ?
Semaykuntt ebrubarut_14 benim oğlum 6 aylıkken yaptırdık o bölgeyi uyuşturdular 10 15 günde iyileşti yani özelde yaptırmıştı biz ama
Deletedmom95 ebrubarut_14 3 aylık iken yaptırmıştuk yeğeniminkini. Bende çok zaman geçmeden yaptıracağım zaten yatıyor sürekli iyileşmesi de kolay oluyor oyuzden
monaroza ebrubarut_14 Ben de çok ayaklanmadan yaptırma taraftarıyım iyileşme açısından benim erkek kardeşim de 3 aylıkken yapılmıştı eğrilik olduğu için ama bi sorun olmasa bile yapılmalı bence eşim de biraz büyüsün istiyo ama bi doğsun da hayırlısı bakalım 🤷🏼♀️😊
Minikbirkalp Derinsema yeni doğan sunneti var her doktor önermiyor ama ben 40 ı çıksın yaptırıcam ben
ebrubarut_14 Deletedmom95 aynen en azından 3 4 aya kadar hep yatıyorlar en azından ayaklanmadan yaptırmak
Semaykuntt ebrubarut_14 Canım direk hastaneye gidince yönlendiriyorlar zaten çocuk doktoruydu sanırım 4 sene oldu çünkü hatırlamıyorum
Deletedmom95 ebrubarut_14 ayaklanınca zor bide ilerleyen yaşlarda aklı erdiği için daha da zor. En mantıklısı bu yani
Mihre ebrubarut_14 6 aylıkken yaptırdım lokal ile ama pişman oldum bu kez 40’ı içinde planlıyorum.Covid gidişatınada bağlı tabi.
Tugbax68 1 yasinda yaptirdim ilk iki saat huysuzdu sonrasinda hemen ayaklandi oynamaya devam etti sadece elimde bez görunce kaciyordu 2.3 aylikken yapilsa daha iyi olur hic bilincinde olmaz
Aynurr16 ebrubarut_14 eğer penis boyu yenidoğan sünnetine uygunsa bende yaptırmayı düşünüyorum hemen iyileşiyo bebekler bide hareketsiz oldukları için daha kolay atlatıyolar kimi çocukta ileride travma bile yaratabiliyo oyuzden