Seviiii Kızlar dün kan testi yaptırdım adetime 3 gün kala sonucun 29.28 cıktı doktor 2 gün sonra tekrar tahlil yaptır dedi sonuc sizce adet öncesi 3 güne göre nasıl ? Kimyasal / dış gebelik olmasından endişeliyim Korkuyorum 🥺🥺
Ozlemzeynep Seviiii benim de adete iki üç gün kala 29.9 çıkmıştır 3 gün sonra 145 çıktı içini ferah tut 🥰
Derya1453 Seviiii içini ferah tut sıkıntı yok☺️Yarın tekrar bir kan testi yaptır değerlerin yüksek çıkacak inşallah kötüyü düşünme rahat ol biraz İnan rahat olunca her şey daha güzel oluyor 💕
Ozlemzeynep Nasippp kalp atışı için yarın ya da Pazartesi gidicez bebeğim suan tam 7 haftalık olduk 🥰
Nasippp Ozlemzeynep maşallah subhanallah canım sağlıcakla ilerlesin inş doğuma gün saymakta nasip olsun 🤲🏻
EsilaErtugrul Kızlar benimde bugün adet günüm 15.29 çıktı dün yaptırmıştım çok düşük sanki ama sağlık ocağında yaptırdım dün yanlış çıkma olasılığı varmıdır cok moralim bozuldu
Cigdm EsilaErtugrul canım yumutlama zamanını biliyomusun yumurtlamanın üstünden 9gun geçince benim bhcg 10 çıkmıştı önemli olan nekadar olduğu değil düzenli artıp artmadigi nerede testi yaptirdiysaniz orda devam edin iki günde bir düzenli artarsa sağlıklıdır
Sevm EsilaErtugrul bozma moralini benimde 28 çıkmıştı önemli olan yükselmesi geç döllenme olmuştur benim öyle oldu
_Mother_ Seviiii canım güzel düşün güzel olsun benim adetten 4 gün sonra 38.90 çıktı burda biri kimyasal yazdı ama ben yükseleceğinden emindim öylede oldu 3 gün sonra tekrarladım 339.50 çıktı ve çok güzel yükselmişti sonuç çarşamba günü kalp atışlarını duyduk çok şükür darısı sana inşallah 🤗
Gulsah_alp93 Seviiii benimde 24 çıkmıştı.Malesef iki günde bir arttıgını görmezsek içimiz rahat edemez malesef 😇Sürekli artması lazım şimdi 12 haftalık olduk
Nur13 Seviiii canım sonuç ne oldu benimde adetime suan 2 gün var dün kan testi verdim 26,41 çıktı🙏🏻 Cumartesi tekrar gidip yaptıracağım senin nasıl ilerledi bende korkuyorum kimyasaldan