Sirinanne Esrabadis1 bana da herkes travel alma demişti canım ama ben en hafif olanlardan aldım. Çünkü bastonda küçük cocuklarin durmayıp nasıl agladigina çok yakından tanık oldum. Bence bu ailelerin hayat tarzına göre vermesi gereken bir karar. Arabaya koyacaksaniz travel kapanır bagaja koyulur ama toplu taşıma ve çok merdivenli bir yerdeysen bastonlar daha rahat olabilir.
Boncukbeyinannesi Esrabadis1 ben travel sistemden çok memnundum doğrusu. 2. Bebeğime de kullanacağım 🤗
minik10eller Esrabadis1 ben ebebekten joie marka mirus modelini aldım hafif 8 kilo falan kabin tipi tek elle kapanıp açılıyor. Netten bakarak alınmayacak tek şey bebek arabası bence mağazadan sürüşünü katlanması hepsini gözünüzle görerek almanızı tavsiye ederim. Travellerin görüntüsü çok güzel ama maalesef çok kaba oldukları için almak istemedim
babysevgi Mervetekmn ağırlar tek basına kullanmanız imkansız ayrıca virüs var o kdr ağır bir arabayı nasıl kullanırsınız bilmiyorum ben baston kabin tipi tercih ettim adaptör ile oto koltuğu / ana kucağı takılabilir ve sadece 7 kg ağırlığı. Traveller genellikle 13 kg
Sirinanne Betulll11 travel kategorisine göre fen değil ağırlığı hamileyken açıp kapatildim mağazada. Mamas Papas aldım. Şu an fiyatları benim aldığım rakama göre 1500 TL artmış maalesef. İyi pazarlık yapmak gerekir.
minikos Bende travel sistem aldım ve gayet hafif memnunun yani denediğim kadarıyla , modeli elele allroad modeli
diyhomelif Meflug dün bana da bir takipçim atmıştı Casual Vista baston travel (benim alacağım letgodan da bakabiliriz) Kraft markasının tüm bastonlari
Duyguscuk Esrabadis1 ben de travel sistem aldım ve pişman değilim. Evet biraz ağır ama kolayca katlanıyor ve arka tekerleklerinden pazar arabası gibi çekilebiliyor. Asansörsüz ya da çok merdivenli bir yerde yaşayanlar için belki sorun olur ama ben tek merdiven indiğimde sokaktayım. Nuna Mixx aldım bu arada.
Sera34 Esrabadis1 travel derim ben yoyko kabin boy bebek arabası aldım trendyolda indirimdeydi 700 lira
Girlpowerbabe Esrabadis1 herkes travel sistem almayın diyor ama bu tamamen sizin kullanım şeklinize bağlı eğer toplu taşıma falan kullanıyor iseniz travel sistem gerçekten zor olabilir ben travel tercih ettim kendi aracım var her yere aracımla gidiyorum zaten o yüzden bana bir zorluk sağlayacağını sanmıyorum :)
sukayhanacar Esrabadis1 travel sistemlerin hiç birini almayın bence. hem hantal hem ağır hem görüntüleri kötü çoğunun.
corekotu_1 Esrabadis1 bende ayni seyi arastiriyordum o kadar kararsizim ki ne alacagimi bilemiyorum. Oncelikle kesinlikle puseti olsun istiyorum cunku biz yurtdisinda yasiyoruz turkiyeye gelip giderken illaki lazim olur. Aslinda bu yuzden travel modellerden dusunuyordum ama yorumlari okuyunca iyice kararsiz kaldim 🤔😐