sedasuzan vuslatim34 salavat getir bol bol o seni rahatlatr canm merak etme hayırlısını dile allahtan
MeLy90 Stres yapmayın lütfen . Rabbim her kim istiyorsa hayırlısı ile kucağını boş bırakmasın. Rabbim size müjdeli haberler nasip etsin inşallah 🐣
TunarinAnnesi vuslatim34 Rabbim seni de bizleri de melegiyle sevindirsin Simdi o odada Allah Sana bi Ruh uflesin rahmine bebegini yerlesdirsin InsAllah Eziyetlerimiz bosa gitmesin InsAllah 🤲en icden duamdasiniz Hepiniz Sermec Sen Aida Zehra ve Tum kizlar 🤲
vuslatim34 Oznurcakir canım benden baya bi kan gelmiş şimdi baktımda senin öyle miydi peçetem dolmuş tam kan değilde kahverengi ama var baya .
vuslatim34 TunarinAnnesi amiin kuzum amiin Allah razı olsun Rabbim hepimize muradımızı versin bu mübarek gün hürmetine 🤲🏻
Seyhann0606 vuslatim34 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏 inşallah sana da pırlanta gibi bir evlat nasip eder canım. hayırlısı olsun… stres yapma
Oznurcakir vuslatim34 kuzum bende çok az geldi islemden dolayı olabilir korkma . Ertesi gün kahverengi oldu sonra ki gün ise açık pembe şeklinde oldu
Ys081 vuslatim34 sakın gerilme ve eşini de germe herşey olacağına varır Meryem süresi oku ve ya dinle çok ferahlatıyor insanın içi serinliyor resmen kalbim duam seninle 🙏
vuslatim34 Ys081 canım kanaman olmuş muydu. Kahverengi kanama olmuş peçetem dolmuş baya. Sildikçede geliyor 😒