Nasippp vuslatim34 dua et inş olacak canım benim 🕊 kaç gibi olacaksın aşılamayı aceba çok heyecanlı hemen ayaklanma yarım saat yat
Batuyasam vuslatim34 Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inş kimseye aratmasın Rabbim güzel sonuçlar inş
vuslatim34 Mucizee80 sagol canım allah azı olsun ama şimdiye kadar bişey yoktu şimdi karnım agrıyor stresten
Sermec27 vuslatim34 daha bu sabah namazında sana Türkana aidaya dualar ettim canım Allah büyük rabbim acılan elleri geri çevirmez inşallah 🤲❤️
Mucizee80 vuslatim34 ben içeri girerken ağlayarak ve titreyerek girmiştim elimizde olmadan yapıyoruz dua okumuştum bol bol öyle sakinlestim sürekli dua oku 😍
TunarinAnnesi vuslatim34 Allah yardimcin olsun Rabbim bir melekle mukafarlandirsin seni ve bizleri InsAllah 🤲Abdestli sekilde gir asilamaya canm bide Ya Musavvir zikri cek 21 kere 🤲
vuslatim34 Nasippp 10.40ta spermlerin sonuçlarını verecekler doktor hemen gelin dedi. Evet çok stresli gerçekten dua et kuzum 🤲🏻
Nasippp vuslatim34 duamdasın canım benim inş bu kez minik annesine tutunacak 👼🏻 Her gün biraz kabak çekirdeği ye tutunmasına yardımcı 🕊👼🏻
temmuzgunesi Guzel dusun guzel seyler olsun 🌸 Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah tez zamanda da sana 🐣
TunarinAnnesi Sermec27 Guzel kalplim Rabbim demis ki Bir Kulum birine Dua ederse Bende butun Melekleri Ona Dua etmesi icin gorevlendiririm Allah razi olsun InsAllah bu ay senin ve bizlerin Hamile oldugumuz ay olsun 🤲
Oznurcakir vuslatim34 ben girene kadar ayetel kursi okudum stres yapma nasıl geçtiğini sen bile anlamayacaksın hadi insallah 🤲🏻