Zeyha1 sumeyra00 Evet ablamda ona gitmişti çok başarılı bir adam bende Kadriye hanıma gidiyorum ama onlarda fiyat böyle yaziyo şaşırdım şu an cidden
sumeyra00 Zeyha1 canım kadriye hanıma bir arkadaşım gidiyordu oda bana öyle söylemişti ama + KDV alınıyormuş demişti
Zeyha1 sumeyra00 Hiimm Kadriye Hanım’ın normal doğum ve sezeryan ücreti 2750 daha neyin kdvsini alabilirler acaba bu fiyatlandırma 1sene içinde bu kadar nasıl değişebilir ya ablam tam 1yil önce hasan aklınla Livada 3000 e doğum yaptı şaşkınım gercekten
sumeyra00 Zeyha1 evet bende anlamış değilim sürekli zam yapıyor hastane . Yani 2650₺ ne için alıyorlar hala anlamış değilim
Yasmnguull sumeyra00 aynen bende hasan akalına gidiyorum 20 günüm anca kaldı. Ona çok güveniyorum değil 5 bin elimde avcumda ne varsa veririm adama o kadar iyi 👍🏻👍🏻😊😊😊
sumeyra00 Yasmnguull bende kendisine aşırı güveniyorum çok motive ediyor beni sağolsun asla korkmama izin vermiyor 4 günümüz kaldı bizim Allah’ın izniyle inşallah doğum hikayemi sizlerle paylaşırım kızlar 😍
Yasmnguull sumeyra00 ay bekliyorum sabırsızlıklaaaaaaa 🥰♥️😍😍😍😍😍😍😍 sağ salim kavuş gel inşallah bizi de motive et 🙏🥰♥️😍
sumeyra00 Yasmnguull ayy inşallah canım İnan dört gözle bekliyorum bide kızlar erken gelir diyorlar alakası yok kızım gelmek bilmiyor inşallah en kısa zamanda size güzel güzel doğum hikayesiyle geleceğim 😍😍😍😘