MehtapErol Mgersn Bana bir seçenek sunmadı. Kan İlacı yazıyorum, bulantı kusma yapabilir ama mecbur kullanılacak dedi. Haklı da.
Mgersn MehtapErol belki kan değerleriyle alakalı olablir benim çok düşük değildi ama kullanmak zorunda olduğum için o yüzden hafif olanı verdi sanırım hepsi bulantı yapıyor neticede dayanıcaz artık napalım.
Suskunkadin MehtapErol Banada yazdı ve sadece 4 gün içebildim berbat bişey bulantı kusma çok şiddetliydi içemedigim için sıvı yazdı ondada hafif bulantı oluyor ama bundan iyidir
MehtapErol Suskunkadin Ya bende de yapabilir ve 2 aylık yazdı devamı gelir mı bilemem, günde 1 vakit miydi sizin
Suskunkadin MehtapErol evet günde 1 defaydı aç karnına ama gerçekten mahvediodu beni tabi bu sizdede öyle olucagı anlamına gelmez herkezin bünyesi farklı Bi deneyin ztn iyi gelmezse farklı kan ilaçları yazıyor doktor
heyecanlibiranne_ MehtapErol ayyy sen yine de dikkat et ama kilom gayet aşağıda tatlım çokta kasma bence 😊
Caglasy MehtapErol yani mide bulantisi ya da diger semptomlar gelismesin diye uyumadan once alinanca rahat ediyosun ben her gece sut icip uzerine ilaclarimi aliyorum arastirdim onerilen yontemlerden biriymis
ayse_seker MehtapErol normalde sağlık ocağı bedava veriyor canım,bulunduğun yerde sağlık ocağı veriyorsa Dr una sor sağlık ocağı veriyor ordan alabilir miyim de al derse ordan alırsın ki zaten söyleyince olur diyor doktorlar