Caglasy MehtapErol bende 1 aydir kullaniyorum asiri asiri terliyorum bu ilac sebep oluyor olabilir allahtan 39 a giriyorum yeni kutu baslamayacagim
Zeyzeyka MehtapErol kullanıyordum bulantı kusma yaptı bende bıraktım, yan etkilerinde yazıyor zaten. Eğer sabah aç karnına alıyorsan sende de bulantı yaparsa kahvaltıdan 2 saat sonra dene, bende iki türlüde kusma yaptı maalesef
MehtapErol Zeyzeyka İşte korktuğum da bulantı ya da kusma olması. Hiç olmadı kısma bulantı bende , bu ilaç yüzünden olursa diye sorayim dedim.
PolenLina MehtapErol aşırı mide bulantısı yaptı 1 Aydan sonra mide koruyucuda kullandım yine bulanıyordu hatta bırakmama yakın vücut susuz kaldı serum verdi umarım sizde olmaz 🙏
Caglasy MehtapErol bu arada bu ilac ya da bi baska destekleyeci de olsa kullanacaksaniz gece uyumadan once icmenizi oneririm, ilaclarin yan etkileri azaliyor gercekten
Babyy1S MehtapErol o ilacı bilmiyorum fakat vegaferon verdi ebe bana ücretsiz alinıyor sağlık ocagindan yan etki falan yapmıyor hap zaten kucuk yutmasıda kolay içemezsen ebe den iste verir sana icinde demir falan da var
yasen1 O ilac beni acillik etti serumla kendime geliodum allah düşmanıma vermesin osekilde ağrı mideme cok dokundu umarim size iyi gelir 😊
MehtapErol PolenLina Hemen hemen herkeste mide bulantısı yapmış. Peki kaç aylıkken kullanmaya başladınız
Ozgebyr MehtapErol bende onu kullanıyorum 4.aydan beri şimdi 8 aylığız değerlerim iyiymiş doktor tebrik ederim çok düzgün kullanmışsın dedi 😎😁
MehtapErol Ozgebyr Ya maşallah ne güzel. Tok karna mı kullandınız, çoğunda olumsuz etki etmiş te siz ne şekilde kullandınız?
heyecanlibiranne_ MehtapErol ben de şu an ikinci kutuma geçtim. Benimki Gyno Tardyferon. Kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum. Sadece ilk başladığım bir hafta içerisinde hafif bi bulantı yapar gibi olmuştu. İlaca bağlıyorum çünkü hamileliğimin hiç bir evresinde mide bulantısı veya kusmayla karşılaşmamıştım. Ama sonra alıştım ve şimdi düzenli olarak kullanıyorum canım. Normalde bile sıcağa gelemiyorum ben. Şimdi iki üç katı sıcaklıyorum. Ondan mıdır bilmiyorum ama ilerleyen zamanlarda da iştahım biraz açıldı şu an 23. haftamdayım ekmek yemeden doyamıyorum resmen. Hapa bağlı mıdır hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
MehtapErol heyecanlibiranne_ Bende iştah açıklığı 5 haftalık iken başladı, çok sık acıkıyorum 😄 bu ilaca başlarsam iki katı acıkıyormuşum, gelsin kilolar 😄 inşaAllah kötü bir tan etkisi olmaz ya
yasen1 MehtapErol ağrın olursa bida icme doktorun baska bisi yazar canim ben cok cektim ilacdan anlayana kadr zaman geçti şükürler olsun iyiyim simsik
Feride16 MehtapErol benimde erken başlandı bu ikinci kutu bende bulantı yapmadı benim normalde de bulantım hiç olmadı bence bünyeden bünyeye göre değişebilir. Biraz gözlemle bence yan etkisi olursa doktora danışırsın 🌸
MehtapErol Feride16 Başlamaya korktum bugün, yarına bıraktım. Doktora sordum bulantı kusma yapar mı diye, yapabilir ama mecbursun kullanmaya dedi.
Sehribann MehtapErol 15 gundur kullaniyorum. 32 haftalik gebeyim. Ilk kullanimda beni cok kotu yapti. Kapsul midemi.adeta kavurdu yakti, gece yatmadan kullanmistim bide. Sonra kapsulun icini acip.kasiga dokuyorum bol su ile birlikte iciyorum. Daha iyi oldu oyle. Yan etki vs olmadi.
Ozgebyr MehtapErol ben sabah aç karna tiroid ilacı kullandigim için doktor gece yatmadan iç dedi yatmadan hemen önce ictigim için tam tok olmuyorum öyle yaptım bende bi sorun yaratmadı çok şükür