Esrakara55 Kızlar esenler medipole gidiyodum muayne 110 lira olmuş 🙄 siz nereye gidiyosunuz muayne ücreti ne kadar?
Aknkbr Esrakara55 nisa hastanesine gidiyorum bnde orda da 125 tl olmuş %10 indirmli hali eşimin işinden dolayı %10 indirim uyguluyolar daha önce 107 tl veriyoduk
Esmaemir17 Esrakara55 Merhaba canım bende özel hastane gidiyordum.8 ayımdan sonra devlet hastanesine geçiş yaptım mecburen😞Bu pandemiden dolayı baya sıkıntılı günler yaşadık.Hayalimde ilk çocuğumla ikinci çocuğumun doktoru aynı olsun ama maalesef olmaycak🤦🏻♀️Gaziosmanpaşa fizik tedavi hastanesine gidiyorum devlet hastanesi.Ama özel hastaneden farkı yok gerçekten hijyen olarak doktorları hemşireleri olarak çok güzel bir hastane tavsiye üzerine gittim iyikide gitmişim🙃Doğumu bekliyorum şuan herkese tavsiye ederim☺️
Ayseege6156 Esrakara55 bağcılar mega medipole gidiyorum duygu ışıl gencer 240 tl muayenesi ilk esenler mesipole gittim daha yakın evime diye ama bin pişman oldum belki doktorlar iyidir ama bana ikiside kötü denk geldi az kalsın dış gebelikten kürtaj yapıcaklardı bana allahım şu hastahanenin adını bile duymak istemiyorum 😢😢
Esrakara55 Aknkbr herşey çok arttı ya Allah sonumuzu hayır etsin 90 liradan 110 lira bi anda iyi para 😒
Esrakara55 Esmaemir17 ne güzel bende olmazsa giderim. Bayrampaşada devletede gidiyorum ama demediklerini bırakmıyolar insana 🙄
Merve2016 Esmaemir17 bende o hastaneye gittim bir kere doğum orada olacak büyük ihtimalle siz hangi doktora gidiyorsunuz
Esrakara55 Ayseege6156 aaa hadi ya 😔 hangi doktorlardı ki. Bende çok memnunum doktorumdan ama çok pahalanmış bi anda 20 lira zam
Ayseege6156 Esrakara55 valla biri tuğba diğeri esraydı sanırım aynen benimde 210 du 240 oldu ama yapıcak bişey yok doktorum harika biri 300 de olsa veririm 🙈❣️
Esrakara55 Ayseege6156 en kötüsüne denk gelmişsiniz sanırım 🤭😀 iyiki almamışlar ya Allah korumuş. Benim doktor Elif hanım çok iyi ilgili kadın. Ama gücüm yok ya eşim gdelim diyor da nereye kadar böyle 😒.
Ayseege6156 Esrakara55 bizde öyle dedik en kötülerine denk geldik herslde tam suratsızlardı zaten aynen canım gücün neye yetiyorsa o tabi ama işte daha uygun hastahane yoktur ki bu civarda yinede eşin razıysa doktorunu bırakma derim 🙏🏻❣️
Esmaemir17 Esrakara55 Eğer gitmek isterseniz.Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi randevu alırsanız tam adı böyle geçiyor.Doktorları hepsi iyi genelde hep bayan doktorlar var zaten 🤗
Ozgebuglem Ben ilk dogumumu zeytinburnu kadin dogumda yaptim gayette guzel bir hastaneydi suanda 2. Gebeligim kontrollere ozele gidiyorum ama dogumu devlette dusunuyorum bu sefrr esenler kadin doğum da yapmayi dusunuyorum ama kismet 7 ayligiz suan
Esrakara55 Esmaemir17 doğum hafta sonuna denk geldi diyelim doktor olur mu acaba en korktuğum şey 😁🤭 kızımı haftasonu doğurmuştum
Emel0108 Esrakara55 merhaba esenler medipolde doktorunuz kim bende o hastaneye gidiyorum memnunum ama yinede sizdende fikir almak isterim
Emel0108 Esrakara55 tuğba hanıma gidiyorum eli hafif pratik bi kadın memnunum bende 😊 okmeydanı ssk hastanesinden gelme bi doktor okmeydanı sskda tanıdığım çok araştırdım çok tavsiye ettiler. Genelde nöbetlerde kendisi oluyo doğumunuza denk gelirse gönül rahatlığıyla kendinizi bırakın derim 😊
Esmaemir17 Esrakara55 Ben hafta sonu gittim.Acil bölümü var ben iki defa acil gittim sancılarımdan dolayı çok iyi ilgilendiler.Ben oradayken iki sezaryen bir normal doğum oldu😁😁😁
Esmaemir17 Esrakara55 Doğurabilsem inşallah yazarım🤣🤣🤣Benim oğlanın gelmeye niyeti yok 40 haftayı geçtik geleceği yok😁😁😁
Esrakara55 Esmaemir17 ay benm de oğlan ya geçmi gelcek acaba 😁 o kadar bekleyemem 😀 kızım 37 de gelmişti