Tubis5712 MehtapErol 12de net olmamakla beraber kıza benzetti 14de %70kız dedi 16da da kızına isim düşündün mü dedi😍 şimdi 18 olduk ama daha gitmedim
hulya1406 MehtapErol gidip memnun kalmayan yoktur Necati hocadan ☺️ Bende ona takipliyim pazartesi gidicem inşallah.☺️
MehtapErol hulya1406 hulya1406 Beni de pazartesi lan sonucun çıkar gel dedi de ama Mhrs de yok dolmuş. Sabah erken gidemem, uzak bize biraz. Yetişemem belki sıraya. Sürekli kontrol eder randevu alır giderim inşaAllah
hulya1406 Tubis5712 evet ben 182 sen bulamasam bile gidip sırf Necati hoca olsun diye erken sıra alıp bekliyorum ☺️ ☺️ Önlük filan da giymiyor ☺️
Tubis5712 hulya1406 ekrandan bebeği seviyor hayran kalıyorum ilgisine erken gitmek çok daha iyi sonraya insanın enerjisi kalmaz
MehtapErol hulya1406 Bana da uzak ben de metro ile geliyorum. Uzak yoldan gidip te sıra alamaz miyim diye çekiniyorum:-)
hulya1406 MehtapErol inşallah yarın Necati hoca olur ☺️Sizin için diyorum yani. ben bugün gittim Necati hoca Yoktu onun yerine Funda arpacı varmış fakat gittiğimde oda yoktu bilgilerimizi sisteme giren asistan doktor sanırım, o vardı.
Naylonbranda hulya1406 telefonla arayarak mi gottiniz Necati bey var mı diye sordunuz mi hastaneye?randevunuz varmiydi