Cramel Deletedmom417 ben 39 da yapmıştım 3 gün sonra doğurdum. Şimdi düşünüyorum da şanslıymışım😂38 de taptır sen bence
Gulerdem Deletedmom417 çok çıktıyda bence al baktın iki hafta sonra az az çıkmaya başladı geliyosa agdaya alırsın gelmiyosa jilet yada epilasyon aleti kullanırsın canım ama şuan orman gibi diyosun tehlikeye atma ne olur ne olmaz 😂
Ebruu1 Deletedmom417 Normal doğum mu? Benimde aklımda olan tek şey bu 32 haftaligim ama ne zaman yaptirmaliyim bilmiyorum 🙈
Beyzasahr Bende gebelik boyunca ilk defa kuafore gidip yaptırcam agdayı ve 38hafta bıtıyo 2-3 güne giderim 36 etken bence
Ebruu1 Beyzasahr ilk defa mi gideceksiniz? Keşke devamlı gitmiş olsaydınız. Kendinizi alıştırmak adına. Sizi korkutmak istemem ama bi tanıdığım sizin gibi son haftalar ilk defa ağdaya gotti ve kuaförde doğumu başlamıştı. Eğer çok kasilirsaniz tüy dökücü falan deneyin derim
Deletedmom417 Cramel ama benim 39 a kadar gelecegim belli dehil ki sen şanslıymışsın gece suyum gelse ben biterim🤦🙈🙈
Deletedmom417 1Anne_ hm bende 37de alayim o zaman🙈bende kuaföre gidicektim ama sonradan vazgeçtim kendim alicam😔
1Anne_ Deletedmom417 mecbur gidicem kuaföre evimde klima yok ağda makinam vs yok cam sakızı ağda kullanıyorum normalde onunla da tüm vücudumu bu halimi bırak bu sıcakta hayatta alamam😃
Deletedmom417 Gulerdem yok şuan az kısa ve seyrek çünkü 28.haftada yaptım hala yapmadım 37+4 gibi mi yapsam🤷🤔
Deletedmom417 Ebruu1 Normal doğum inşallah ne zaman geleceği belli degil ya insanin temiz olası geliyor heran hersey olbilir🤷
Kubra80 Deletedmom417 benim yarın 38 oluyorum bir kaç gün snra gideceğim 36 erken 38 de yine aynı olur 😂
Nidaabaserr Deletedmom417 riskiniz yoksa bekleyin bence 🙂 bende 36 haftalığım bekliyorum en azından 1 hafta daha 😊
Deletedmom417 DilanDag biliyoz🙄😂😂senin için hava hoş hangi gün doğum olucak biliyorsun,😚😍ama ben🥺ya 42 de olursa yada bu gece 🤔🤦🤦🤦
gkckrkfa18 Geçen ay ağda yaptıktan sonraki doktor kontrolümde Doğum sancılarım çıktı ve daha 33 haftalıktık maalesef. Hastanede kaldım 2 gün. Ağda ağrılı uyaran olduğu için her gebelikte önerilmiyor, özellikle kuru ciltlerde.
Deletedmom417 gkckrkfa18 cildim kuru degil🤔fakat zaten 37 de almaya karar verdim 37 den sonra ne zaman isterse gelsin başım gözüm üstüne 😍🤱
Esmaemir17 Deletedmom417 36 hafta erken hiç tavsiye etmem🥺Benim erken doğum riski var dedi doktor 36 hafta da agda yaptırdım😞Şimdi 40 hafta olduk halen doğum olmadı ve ağda boşa gitti😞Şimdi tekrar yaptırmak zorunda kaldım.