Edabrkikra 26 haftalık hamileyim ilk bebeğim 3 gündur hareketlerini hissedemyorumm 3 gün önce streslii bi an yaşadim bi burun kanaması oldu ve hareket etmeyi bırakti bu normal mi çok üzulyorumm bana yardimci olun tecrübeli anneler 🙁
Hanif Edabrkikra Canım en yakın sağlık ocağına bile gidip kalp atışlarını dinleyebilirsin. Görmek istiyorsan da hemen bi hastaneye git bak 3 gün çok bile beklemişsin ben dayanamazdım🤭
SevDin Edabrkikra çok yorulduğum zaman bende hissetmiyorum 28 haftalığım hamilelikte en sevdiğiniz şeyi yiğin ve uzanın ara karnınızı okşayın dinlenin yinede hissetmezseniz ya doktorunuza yada sağlık ocağına gidin kötü düşünmeyin arada oluyor böyle
asya_zehra Edabrkikra canim acile gidemiosan bile bi sağlık ocağına git kalbini di gelsinler için rahatlar bide tatli birşeyler ye iç gobek deliğinin üstüne türk kahvesi dok kokusuna mutlaka kipirdarmis ama yine tık yoksa acilen kos doktora
Edabrkikra delettdmom66 İlk kez boyle oldu herhangi bi agrim kanamam biseymde yok. Beni sıkıstirmalarida devam ediyo hamilelikte olan batmalar daralamalar kesilmis degil genede gitmelimiyim
Elifce Edabrkikra hareketsizlik hissettiğiniz zaman tatlı birşeyler yiyip sol yanınıza yatın,elinizle karnınıza hafif masaj yapın ve onunla konuşun 😊
Edabrkikra Kibarbaby Gerek kalmadı sanki gitmeme ben boyle uzulurken beni hisseder diye konustum ve tepki verdi cok mutlu oldum teşekkür eddrom bana yardimci oldugunz icn 🙂
Drngrkm Edabrkikra canım aman 3 gün az bir süre değil. Çok şükür hissetmişsin inşallah bir daha tekrarlanmaz ama yine hissedemezsen koş hastaneye.
Edabrkikra ipeksfr Hemde nasıl sanki beni denemiş gibi yaptı endiselndigimi anlamıs olmali al sana tekme al sana harkeet der gibi oynuyo 😍 cok korkuttu beni kücuk hanım
ipeksfr Edabrkikra maşallah cnm. Yinede takipte olmakta fayda var hareketlerinde. Sağlıkla gelsinler inşallah 😍
Edabrkikra Elifce Soluma yatip konustm ve tepkisni aldim hic boyle olmadigi icin ve ilk hamilelik bilmedgim icin netten bakarak yaptim bende tatliyida biddaha yasrsam yicem 🙂
Edabrkikra Kelebekkkk Bizim burdaki saglik ocaginda yok maleseff ultrasyon falan ama hareketli şuan genede gitsemm mi yani
Edabrkikra tubatayfun Soguk yiceklerde zarar diyolar büyüklerimz arada gizli yiyip iciyorum 🙂 dedgn gbi oluyo hareket 🙂
Edabrkikra Hanif Herseyde hastaneye koşmakta istemiyrm ne bilim herkes bisey diyo abrtyon bsiy olmz niye paniksin flaan ama tepkisni alinca gecti korkum 🙂