ebru-33 merhaba hanimlar. 33 haftalık hamileyim. ara ara kasılmalr oluyor. bebeğinn baş asagidaymıs. erken dogum riskim yokmuş. benm gibi olup erken dogum yapan var mı ?
ecembugra53 ebru-33 canım benim bebiş te baş asagı duruyor ay o kasılmalar yalancı sancılar var gelip gidiyor cok şükür biz de de hersey iyi 🤲🏻♥️
Tatlisannedilekk ebru-33 36+3üm oğlum 23.haftada doğum pozisyonu aldı ağrılarım kasılmalarım ozamandan beri var ama hâlâ gelen giden yok, bebek kanala girmeden doğum başlamıyor
Tatlisannedilekk ebru-33 girmemişti en son, haftaya cuma kontrolüm var bakalım ne durumda ozaman öğrencem
annecikk_ ebru-33 ayniyizz 🙆🏻♀️ benimkide dogum poziyonun da aksamlari kasilmalar cok hatta gunduzleride sert hep karnim 32 bucuk haftaligiz Bende korkuyodum cati muayenesi oldum bisey yok dedi doktor
Meriwa ebru-33 yok yok bnde öyleydim ama 30 dan sonra baş aşağı dönermiş normal 35-36 da kanala inermiş normalde ben 40+6 da doğurdum cok hareketli bi bebekdi kanala da inmemişti son anı bekledik yani
ecembugra53 ebru-33 canım İnan bi genelleme yapamam ki her bebek kendine özgü geliyor valla hiç belli olmuyor 36 dan sonra Doğum oluyor genelde 36:37/38/39/40/41/ sguoyır bebekler
Tatlisannedilekk ebru-33 amin inşallah cnm teşekkürler🤗 inşallah hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız🙏🏻