ayminaninannesi https://imgyukle.com/i/xv3lis Arkadaşlar kaç gündür sürekli çift çizgi neden bu şekilde göğüs uclarim hassaslasti bel ve kasik agrım var neden halen çift çizgi birisi bana yardım etsin lutfen
mbt34 ayminaninannesi ovulasyon testinde çift çizgi ya da silik çıkması normal. Önemli olan max. tarafının daha koyu olması o da 6 eylülde olmuş zaten ertesi gün de yumurta çatlamış. Test yapmayı bırakabilirsiniz.
gunesveguney ayminaninannesi 6 sinda yumurtlamissin canim.Altindakiler 6 sindaki kadar koyu degil ama benimde boyle iste bende bunu anlamadim benimde 8 inde cok koyuydu ama hala cizgi var usttekiler kadar silikleşmedi insallah tutmustur :)
ayminaninannesi mbt34 artık test yapmama gerek yokmu ben ill defa kullanıyorum ovulasyon bu ay sitede gördüm de bazı arkadaşlar 2 defa yumurtlama oluyo demişti bende 2 defa yumurtlarım belki diye halen test e devam ediyordum
mbt34 ayminaninannesi olma ihtimali var mıdır bilmem ama kullanırken söylenen bu. Belki pco olanlarda daha sık görülebilir birden fazla yumurtlama. Çatlamayı gördükten sonra test yapmayı bırakın diyorlar.
ayminaninannesi gunesveguney normalde böle olduğu için bende şüphelendim tuttumu yoksa gerçekten halen 2.kesmi yumurtlicam diye bende anlamadım seninle aynı durumdayız cnm 😊
gunesveguney Beety26 iç camasirimda ıslaklık var çok afedersin ama akintinin şekli hakkında fikrim yok :(
gunesveguney ayminaninannesi bende acaba catlamadi mi diye dusundum insallah olmustur yaaaa adet gunun ne zamannn
ayminaninannesi 34Gizem evet ama neden belim karnım kaşıklarım agriyo ki göğüslerinin uçları da hassas gibi
Hatice1_ gunesveguney ay ben onu bilmiyordum kusuruma bakma lütfen Rabbim inşAllah onu da nasip eder 🤲🏾